Decor modern pentru o locuinta de 55 mp din Bucuresti

Iata ce decor ne propun cei de la biroul de arhitectura Craftr pentru aceasta locuinta de 55 de metri patrati din Bucuresti: un look modern cu un aer eclectic, sofisticat si elegant, presarat cu unele tente industriale si minimaliste.
Punctule de plecare in amenajarea spatiului sunt reprezentate de contrastul dintre textura interesanta a peretelilor de caramida si albul care acopera restul peretilor din casa. Exitsa aici o permanata oscilare in folosirea acestor doua elemente care ii dau amenajarii o anumita continuitate.
Albul se regaseste la mobilierul de bucatarie si living, care se armonizeaza perfect cu mobilierul din dining si comoda pe care se afla televizorul. In decor sunt prezente multe obiecte apartinand stilului minimalist, cum ar fi: mobila cu forme cursive, ferestre largi si corpuri de iluminat simple.
Apartamentul este alcatuit dintr-o zona principala de tip open-space, delimitata, la randul ei, din punt de vedere vizual, in mai multe zone: de relaxare/socializare, dining, bucatarie, iar separat un dormitor si un birou.
Livingul este luminos si aerisit datorita suprafetelor vitrate si mobilierului alb, iar peretele de caramida ofera un cotrast foarte placut care invioreaza atmosfera si creeaza un echilibru vizual.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole