Decor modern si primitor pentru un apartament luminos cu 2 camere

Apartamentele care beneficiaza de multa luminozitate influenteaza pozitiv starea de spirit a locatarilor, iar amenajarea pe care vi-o prezentam astazi nu contrazice aceasta certitudine.

Deschide Galeria

Pentru renovarea integrala a apartamentului sau cu 2 camere din Merano, acest tanar a apelat la ajutorul unor designeri, ce au fost foarte incantati sa ofere apartamentului un aspect modern si primitor care sa fie pe gustul beneficiarului.

Urmeaza sa detaliem o amenajare moderna, in care tehnologia este un element important si contribuie la imbunatatirea stilul de viata al celor care locuiesc aici. 

In privinta optimizarii spatiului disponibil, acesta se bucura de zone ample, deschise, puse in valoare prin alegerea unor culori neutre sau a unor suprafete extinse vopsite in alb. Aceste suprafete sporesc luminozitatea camerelor si creeaza o atmosfera de relaxare in intregul apartament. 

Zona de zi integreaza bucataria si este totodata un spatiu destinat socializarii in care oaspetii pot interactiona cu gazda atunci cand aceasta gateste in serile petrecute impreuna cu prietenii. Aici, canapeaua este principalul element care delimiteaza vizual bucataria de zona livingului. 

Tot in living, decorul elegant se imbina cu mobilierul simplu, in culori neutre. Insa cuierul si florile rosii sunt cele care sparg monotonia albului. Mobilierul alb si textura lemnului din care este realizat blatul sunt prezente si in bucatarie si confera un aspect luminos si aerisit amenajarii. In imediata apropiere a bucatariei regasim o zona pentru luat masa potrivita pentru patru persoane.  

Printre modificarile semnificative realizate la nivelul apartamentului remarcam imbunatatirile realizate prin introducerea noilor tehnologii. Noul sistem electric va functiona instaland un sistem de incalzire prin pardoseala care poate fi controlat cu usurinta printr-un termostat conectat prin WiFi la o aplicatie instalata pe smartphone. Acest sistem ingenios permite optimizarea costurilor de energie si adauga un plus de confort apartamentului. 

In dormitor se contureaza o atmosfera placuta, odihnitoare, datorita paletei de culori alcatuita din bejuri, texturi de lemn si alb. Abundenta textilelor de pe tablia de pat, pernele decorative, cuvertura si perdele imbogatesc vizual spatiul si il fac locul potrivit pentru un somn odihnitor. 

Baia pastreaza acelasi ambient prezent in restul apartamentului. Nuante de bej se imbina cu albul obiectelor sanitare pentru a spori senzatia de bine si relaxare.

 Design: Idea Casa Plan

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole