fbpx

Decoratiuni pe care le poti face cu cei mici

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Implicarea copiilor in activitati ce tin de gospodarie sunt binevenite si este o metoda eficienta de a-i responsabiliza pe cei mici. In plus este si o modalitate de a le descoperi personalitatea si de a va distra impreuna cu copii. Iata ce ati putea face.

Deschide Galeria

Descoperiti partea distractiva a decoratului si folositi culorile. Incepeti cu locuri vizibile, plane, usor accesibile si copiilor. O usa este locul perfect; usa de la camera lor sau usile dulapurilor sunt metode excelente de a-I face pe copii sa-si exprime creativitatea. Alegeti impreuna culoarea sau culorile si creati un model simplu.

Ora de lucru manual de la scoala s-a mutat acasa pe timpul verii. Distrati-va impreuna cu copii creand ghirlande cu diferite forme si culori si apoi impodobiti o usa, biroul sau un perete.

Borcanele sunt si ele o sursa de creatie. Fie le pictati sau vopsiti in intregime in culorile preferate de cei mici sau va rezumati doar la capacele lor. Creati figurine din plastilina, vopsiti-le si lasati-le sa se intareasca pe capacele borcanelor. 

Luati o panza si acuarele si lasati libera imaginatia. Copilul vostru cu siguranta asta va face. Atarnati apoi picturile pe peretii camerei lui. Peste ani, vor fi niste amintiri frumoase.

Distrati-va cu nasturi! Mergeti la o mercerie si cumparati diverse modele, culori si forme si apoi jucati-va cu ei; creati modele inedite, lipiti-le pentru a da nastere la noi opere de arta! Copilul vostru va indragi aceste momente! 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...