Decoratiuni pe care le poti face cu cei mici

Implicarea copiilor in activitati ce tin de gospodarie sunt binevenite si este o metoda eficienta de a-i responsabiliza pe cei mici. In plus este si o modalitate de a le descoperi personalitatea si de a va distra impreuna cu copii. Iata ce ati putea face.

Deschide Galeria

Descoperiti partea distractiva a decoratului si folositi culorile. Incepeti cu locuri vizibile, plane, usor accesibile si copiilor. O usa este locul perfect; usa de la camera lor sau usile dulapurilor sunt metode excelente de a-I face pe copii sa-si exprime creativitatea. Alegeti impreuna culoarea sau culorile si creati un model simplu.

Ora de lucru manual de la scoala s-a mutat acasa pe timpul verii. Distrati-va impreuna cu copii creand ghirlande cu diferite forme si culori si apoi impodobiti o usa, biroul sau un perete.

Borcanele sunt si ele o sursa de creatie. Fie le pictati sau vopsiti in intregime in culorile preferate de cei mici sau va rezumati doar la capacele lor. Creati figurine din plastilina, vopsiti-le si lasati-le sa se intareasca pe capacele borcanelor. 

Luati o panza si acuarele si lasati libera imaginatia. Copilul vostru cu siguranta asta va face. Atarnati apoi picturile pe peretii camerei lui. Peste ani, vor fi niste amintiri frumoase.

Distrati-va cu nasturi! Mergeti la o mercerie si cumparati diverse modele, culori si forme si apoi jucati-va cu ei; creati modele inedite, lipiti-le pentru a da nastere la noi opere de arta! Copilul vostru va indragi aceste momente! 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole