Decor vesel si colorat in amenajarea unui apartament de 4 camere

Interiorul unei case vorbeste despre personalitatea celor care o locuiesc. Prin amenajarea spatiului caminului tau spui de fapt o poveste asa cum tu o simti si o percepi. De aceea, vom vedea amenajari atat de diferite, unele mai vesele in culori deschise, iar altele in tonuri cuminti, mai potolite, unele aerisite si boeme sau altele cu o mare atentie pentru detalii si decoratiuni pretioase.

Deschide Galeria

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi ne vorbeste despre bucuria de a trai, despre veselie si despre culori care isi pun amprenta intr-un mod unic in fiecare incapere in parte. Pe scurt, un apartament cu 4 camere locuit de o familie cu 2 copii. Pentru a obtine casa mult visata, au apelat la ajutorul Nataliei, designerul de interior care i-a sfatuit si ghidat pe parcursul acestui proces.

Spatiul rezultat este unul aerisit, inundat de lumina naturala si personalizat cu nuante puternice de rosu, galben, albastru sau verde in diferite proportii. Culorile sunt echilibrate de un fundal alb predominant ce reflecta lumina si amplifica spatiul.

Living si bucatarie

Zona de zi reflecta nevoia de socializare a familiei, amenajarea fiind concentrata pe spatiile comune, pe deschideri intre functiuni. Nu e de mirare ca bucataria se afla in plan deschis, formand un tot unitar cu zona de living. Pe o baza de neutre, cum ar fi canapeaua si mobilierul, designerul a introdus tuse de culori accent menite sa dea viata unui spatiu monoton. culorile sunt armonios imbinate si par sa descrie un context primavaratic, in care verdele si galbenul sunt actorii principali.

Mobilierul este redus la esential si nu incarca incaperea. Canapeaua tip coltar ofera loc de sezut pentru intreaga familie, iar apropierea de fereastra precum si lampadarul amplasat la perete ofera un excelent loc pentru lectura. Culorile accent sunt reluate sub diferite forme in amenajare, oferind astfel coerenta spatiului. Otomanul, paturica, pernele decorative sau corpul de iluminat din bucatarie, toate galbene, reprezinta doar un exemplu in acest sens.

Fiind un spatiu deschis, bucataria a fost amenajata intr-un mod compact, cu mobilier dispus in forma de L si electrocasnice incorporate pentru a oferi un plus de unitate vizuala. Bucurandu-se de lumina naturala, spatiul a permis amenajarea si a unui mic dining care iese in evidenta prin accentele de galben si albastru.

Zona de noapte

Mergand spre zona de noapte, tematica culorilor vesele este redata sub diferite forme: de la rosu intens in una din camerele copiilor pana la neutre si griuri in camera baiatului. Si dormitorul matrimonial inspira prin pasteluri si imprimeuri insa reduse doar la nivelul accesoriilor. Fundalul ramane permanent alb, cu mobilier in nuante neutre si esente de lemn natur, o baza excelenta pentru culorile ce anima decorul.

Functionalitatea este cuvantul-cheie care descrie cel mai bine baile din acest apartament. Placile ceramice ce imita piatra, intinse pe toata suprafetele bailor ofera un aspect unitar, neutru si relaxant in acelasi timp.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole