Asa s-ar putea traduce modul in care este decorata aceasta locuinta din Amsterdam: 70% stil scandinav, 30% stil industrial

Barbara and Jurjen sunt un cuplu cu 3 copii care aveau nevoie de o casa noua. O familie mare necesita o casa pe masura. Drumul de la a gasi o casa mare, pe care sa o amenajezi, si pana la mutatul in ea poate fi lung, dar merita asteptarea.

Barbara, cea care s-a ocupat in mare parte de proiect, avea nevoie de o locuinta incapatoare pentru familia ei numeroasa: sotul, un fiu, doua fiice, un porcusor de guineea, plus un acvariu cu pestisori.

A fost dificil sa gaseasca o cladire potrivita, deoarece majoritatea spatiilor au restrictii foarte limitative in privinta renovarilor.

Cand au dat de el au fost foarte incantati, mai ales ca aceasta casa este foarte spatioasa si are parte de foarte multa lumina naturala. Ceea ce este cam rar de gasit in Amsterdam. Aici majoritatea locuintelor sunt foarte inguste si intunecoase.

Peretii, tavanul si podeaua au fost vopsiti in alb pentru a fi cat mai luminoase, iar ferestrele nu sunt acoperite cu perdele.

Scarile care conecteaza camerele intre ele, sunt folosite de cei mici pentru a se aseza pe ele, mai ales cand au musafiri iar copiii isi fac din trepte un loc de joaca pentru masinute.

Citeste si Apartament decorat in stil rustic cu accente industriale

Bucataria/camera de cinat este "inima" casei. In jurul mesei se desfasoara cele mai placute conversatii, iar copiii asculta cu interes povestile parintilor.

Bucataria are clare accente industriale, putem vedea un burlan metalic pentru aerisire, mobila din lemn neslefuit si lampile cu un aspect care unora li s-ar parea potrivite mai degraba pentru un depozit.

Accentele industriale sa pot vedea si in sufragerie, unde un perete este lasat netencuit, acesta lasa sa se vada textura caramizii din care este construit.

Faptul ca majoritatea casei este vopsita in alb, podelele sunt de scandura, grinzile sunt la vedere, lipsesc perdelele, mobila are multe linii drepte, iar toate astea sunt "scaldate" in multa lumina naturala, fac din locuinta una cu adevarat scandinava.

Puteti gasi in galeria alaturata mai multe imagini care sa va convinga de frumusetea acestei amenajari. 

Citeste si Instalatii artistice 3D pentru interior si exterior

Alege din peste 50.000 de produse de mobilier si decoratiuni!
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!