Decoratiuni 3D pentru pereti

Daca vi se pare ca peretii locuintei dumneavoastra sunt mult prea anosti ar trebui sa luati in considerare infrumusetarea lor cu decoratiuni 3D. Aceste tipuri de decoratiuni sunt potrivite atat pentru decorarea sufrageriilor, a dormitoarelor cat si, mai ales, a camerelor pentru copii.

Deschide Galeria

Unele dintre aceste decoratinui sunt rezultate ale unor proiecte DIY, asa ca le puteti realiza chiar dumneavoastra. Dati-va frau liber imaginatiei si jucati-va cu materialele si culorile care credeti ca se potrivesc cu stilul dumneavoastra.

Unul dintre proiectele din galeria alaturata a fost realizat prin introducerea in perete a unor cuie. Aceste cuie au fost unite intre ele cu ajutorul unor sfori colorate iar rezultatul arata foarte bine.

Inainte sa va apucati de treaba ar trebui sa calculati bine locul unde vreti sa puneti un asemenea tip de decoratiune, iar apoi sa desenati, pe o hartie, o schita dupa care sa va ghidati. Va recomandam sa respectati anumite proportii si sa alegeti doar aumumite culori care sa va puna in valoarea camera.

Citeste si 11 trucuri creative pentru decorarea baii

De asemenea, decoratiunile origami pot fi facute chiar de dumneavoastra. Nu aveti nevoie decat de multa hartie si niste tutoriale care sa va invete cum sa fabricati diferite modele. Dupa ce ati crea un anumit numar de asemenea decoratiuni nu va ramane decat sa le lipiti in locul dorit.

Pentru un efect mai puternic ati putea sa le lipiti chiar peste oglinda. Incercati sa dati o forma cat mai proportionala si cat mai placuta intregului aranjament. De asemenea, va puteti inspira de pe internet, unde gasiti numeroase modele creative.

Decoratiunile 3D sunt niste eccesorii extrem de moderne, ele pot inlocui cu succes un obiectele de arta, sunt mult mai usor de ralizat iar costul acestora este mult mai scazut in comparatie cu alte variante de decoratiuni pe care le puteti gasi la magazinele de specialitate.

Indiferent de modelele pe care le veti alege, toate tipurile de decoratiuni ar trebui sa respecte anumite reguli. Aceste decoratiuni trebuie sa va puna in valoare locuinta, nu trebuie sa incarce inutil decorul si nu trebuie sa aiba culori stridente. Ca si in orice alt lucru, moderatia este regula de care trebuie sa tineti cont in primul rand. In galerie veti gasi si alte modele de decoratiuni care pot fi surse de insiratie pentru locuinta dumneavoastra.

Va atasam un link cu un filmulat care sa va ajute sa realizati niste decoratiuni 3D cu forme geometrice.

Sursa foto pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole