Decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare

Impodobitului bradului sau aranjatului mesei pentru sarbatori, ii adaugam acum noi idei festive pline de inspiratie cu decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare. 

Deschide Galeria

Fie ca locuiti intr-un apartament sau la casa, decoratiunile de Craciun va vor bucura deopotriva pe voi cat si pe musafirii care va vor trece pragul in zilele Craciunului. Lasati-va inspirati de culorile festive, rosu si verde sau de accentele stralucitoare de auriu si argintiu.

Coronitele sunt printre cele mai cunoscute decoratiuni folosite pentru usa de la intrare, pe care le puteti face chiar voi cu putina indemanare. Brad, conuri, cateva fundite si aveti un decor simplu dar de efect. Si ghirlandele pot fi o varianta pentru acest fel de decoratiuni. Puteti face un om de zapada din trei coronite cu forme diferite pentru un aranjament mai special.

O alta idee originala pe care o puteti pune in practica este sa creati o coronita din ghemuri insotite de cateva globulete argintii si forme de fulg din carton. Legati trei sau patru globulete cu panglici colorate si strangeti-le in capat cu o funda. O puteti folosi atat pentru decoratul usilor, ferestrelor cat si in brad.

Veranda va ofera un spatiu generos pe care il puteti decora in felurite moduri. De o parte si de cealalta a scarilor asezati cativa braduleti in ghiveci si ornati-i discret cu luminite si cateva panglici rosii pentru a iesi in evidenta. Puteti aseza si felinare cu lumanari printre ei pentru  o atmosfera desavarsita. Atarnati cateva globulete si chiar sosetele acelea rosii specifice Craciunului si veti atrage toate privirile. Si sa nu uitam de luminite, multe luminite care vor imbraca intr-o mantie de lumina feerica intregul decor de Craciun. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole