Decoratiuni de pereti cu litere si cifre

Desi poate suna ciudat, decoratiunile cu litere si cifre sunt folosite pentru amenajarea camerelor, fiind o noua tendinta abordata in ultimii ani in designul interior.


Deschide Galeria

Fie ca folosim o singura litera sau scriem un mesaj, literele sunt o inspiratie moderna pe care si tu o poti folosi. Pentru camera copilului, cand cel mic se pregateste sa invete literele si cifrele, astfel de decoratiuni ii vor inlesni sarcina si o vor face mult mai placuta si distractiva.

Poti face chiar tu literele din hartie cartonata sau din orice alt material textil. Puteti folosi si litere din lemn pe care sa le vopsiti intr-o culoare preferata. Literele 3D sunt o modalitate moderna si practica de a-ti decora interiorul caminului sau a biroului tau.

Decoratiunile cu litere si cifre pot lua forma unor mesaje vesele ce pot fi amplasate oriunde in casa. De exemplu, in bucatarie, o formula de salut sau un citat pozitiv care sa te intampine in fiecare dimineata, iti va face ziua mai buna. Literele si cifrele se pot fixa si sub forma unor stickere pe care sa le lipesti ulterior pe faianta sau pe mobilier. In acest caz, folositi dimensiuni mai mari pentru ca mesajul sa poata fi remarcat usor. 

Articole noi

Garsoniera luminoasa de 33mp amenjata modern in tonuri pastelate

Aceasta garsoniera mica, de doar 33 de metri patrati,...

Amenajare interioara si recompartimentare apartament modern din Bucuresti

Apartamentul de trei camere dispune de 2 bai, bucatarie...

Inspiratie din natura – amenajare moderna apartament de 138 mp

“Earthly Apartment”, cum a fost denumit de echipa de...

Amenajare moderna cu mult lemn si culori pastelate

Amenajat intr-un stil elegant, modern, in care predomina culorile...

Renovare totala apartament 2 camere in stil scandinav

Aceasta poveste cu iz scandinav incepe prin dorinta bloggerul...