Decoratiuni interioare pentru Valentine’s Day

Se apropie Valentine’s Day si indragostitii cauta sugestii pentru a face cat mai speciala aceasta zi. Cuvintele de baza sunt: iubire, inimioare, rosu, flori, petale, lumanari parfumate, bomboane de ciocolata, lumanari in forma de inimioare rosii, si lista poate continua.

Deschide Galeria

Valentine’s Day este o ocazie buna de a da casei tale o infatisare mai romantica. Chiar daca este doar pentru o zi atmosfera romantica de Ziua Indragostitilor poate fi creata cu ajutorul unor elemente de atmosfera din zona: vizuala, olfactiva sau auditiva.

Cadourile sunt la mare cautare in aceasta perioada, fie ca este vorba de o cina romantica fie o bijuterie, fie o declaratie de dragoste urmata de o bijuterie, toate aceste elemente canta la unison cantecul minunat al dragostei. Unele dintre aceste decoratiuni pot fi realizate chiar de dumneavoastra.

Decupati inimioare din hartie colorata, sau le puteti cumpara raionul de papetarie, si puteti realiza din ele o coronita sau o ghirlanda. Decupati dintr-un carton un cerc cu diametrul de 20 de centimetri si cu latimea de 3 centimetri si lipiti apoi pe el inimioarele. Daca aveti post-ituri, atunci este si mai simplu sa le asezati. Apoi, cu o panglica, prinde-ti coronita de spatarul unui scaun sau aseazati-o langa o oglinda.

Citeste si Cum sa amenajezi un dormitor romantic

Important este sa creati o atmosfera festiva, neobisnuita de celelate zile. Fie ca puneti o muzica mai speciala, fie ca pregatiti o cina romantica, trebuie sa impresionati partenerul. Ramane la alegerea dumneavoastra cum o faceti dar sfatul nostru este sa nu uitati ca florile sunt cele mai potrivite pentru asemenea ocazii.

Sunt recomandate pentru decorarea camerei si pentru crearea unei atmopsfere romantice.

Trandafirii rosii sau albi, in buchete generoase, si o cutie de bomboane de ciocolata pot fi darurile potrivite pe care le poate pregati un barbat. Iar ea se poate ocupa de pregatirea unui decor festiv. Dar lucrurile acestea depind de la caz la caz.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole