Decoreaza cu fotografii realizate de fotografi romani

Fotografiile insufletesc un spatiu indiferent de forma sub care sunt expuse.Cu atat mai mult cu cat sunt alese cu grija si in functie de camera in care vor fi agatate.

Deschide Galeria

Poate ca ai auzit sau admiri anumiti fotografi din Romania si ti-ai dori un print realizat de ei pentru decorarea casei. Acum poti achizitiona de pe site-ul F64.ro o serie de tablouri ce apartin unor fotografi romani recunoscuti la nivel national sau chiar international. Mai mult, aceste tablouri pot fi si cadoul potrivit  ocazii speciale sau pur si simplu pentru a aduce mai aproape emotie, sensibilitate si lumi aflate undeva intre aproape si foarte departe.

Indiferent ca ai un spatiu amenjat in stil clasic, rustic sau minimalist, contemporan, cu siguranta vei gasi imagini pe gustul tau, care sa se imbine perfect si in armonie cu casa ta.

Arhitectura minimalista sau cadre abstracte pentru peretii din birou, peisaje superbe pentru casa de vacanta de la munte, fotografii cu tematica florala pentru dormitor si lista poate continua.

Le gasesti pe toate aici.

Iar daca totusi preferi o abordare mai personala, poti opta pentru decorarea cu propriile fotografii, de asemenea inramate frumos, cu passpartout si geam. Adaugi, personalizezi, printezi. Simplu si rapid. Alegi dimensiunea potrivita, tipul de hartie  fotografica si de rama, iar apoi comanzi. Pentru mai multe detalii, ai toate informațiile pe site.

Un material oferit de F64.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole