Dependinta de 15 mp amenajata in spatele curtii – Noul loc de joaca al familiei

Un cuplu de americani impreuna cu copiii lor inteprinzatori au folosit doar materiale reciclate pentru a realiza aceasta constructie versatila de doar 15 metri patrati in spatele curtii. Tim si Meg Ferguson Sauder au avut doua probleme pe care au incercat sa le rezolve prin amenajarea acestei constructii: ca multi parinti au vrut mai mult spatiu de joaca pentru ei si copii. De asemenea, au vrut sa-i dea vechii magazii deteriorate un alt scop si o alta infatisare. Solutia cu care au venit a fost acest minunat studio, o dependinta moderna, care s-a transformat acum intr-un refugiu de weekend fata de simplul loc de parcare pentru masina de tuns iarba care era inainte.

Deschide Galeria

Din exterior se poate vedea o constructie moderna din lemn, pe o platforma ale carei trepte sunt ideale ca loc de socializare al intregii familii. Tim si Meg descriu construirea acestei dependinte ca pe un proiect de familie experiment pentru a vedea cum s-ar descurca daca ar trebui sa ia viata de la zero.

Peretii micii cladiri au fost placati cu lemn de mahon reciclat. La fel si fereastra rotunda tip hublou care inainte a apartinut unui magazin din apropierea casei.

Interiorul este un spatiu luminos si confortabil care alterneaza de la functia de studio, birou, loc de joasa si spatiu de socializare, in functie de nevoile familiei. Una din provocarile amenajarii a fost construirea baii, iar pentru restul s-au folosit materiale reciclate. Majoritatea pieselor de mobila sunt rabatabile, ceea ce duce la o organizare mai buna a spatiului de locuit.

Via dwell.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole