Depozitare creativa a lucrurilor in spatiile mici

Esti mai fericit intr-un spatiu mic atunci cand iti depozitezi eficient lucrurile. Aceste idei simple iti arata cum sa profiti la maximum de spatiul de care dispui in casa ta de dimensiuni reduse.

Deschide Galeria

Elibereaza podeaua

Dezordinea este un element comun in camerele mici. Cu cat iti vei echipa incaperea cu mai multe obiecte care sa te ajute la depozitarea lucrurilor, cu atat vei obtine o atmosfera mai linistitoare.

Poti incerca aceasta strategie pentru a obtine spatii valoroase in care sa iti pui lucrurile esentiale: monteaza cuburi sau grupeaza mai multe rafturi in forme dreptunghiulare si formeaza un spatiu deschis de depozitare. Eliminand usile, vei economisi spatiul pe care inainte il acordai deschiderii si inchiderii acestora. Luminile instalate pe pereti lasa libere rafturile pentru stocarea cartilor, a paharelor sau a altor obiecte.

Foloseste spatiile pe linie verticala

Ai observat cu siguranta suprafete din camera ta pe care ai putea foarte usor sa le utilizezi in scopul depozitarii. Spre exemplu, mai multe cosuri de diferite dimensiuni – sfatul nostru este sa pastrezi lucrurile pe care le depozitezi in ele la vedere – pot fi asezate pe usa dormitorului sau a incaperii in care lucrezi.

Nu ignora peretii cu colturi si arcade

In special in spatiile mici, poti monta rafturi inguste pe linie verticala pentru a profita de fiecare centimetru patrat din locuinta ta.

Selecteaza lucrurile pe care le pastrezi la vedere

Nu toate obiectele ar trebui sa fie pastrate la vedere. Poti folosi o fata de masa cu un pattern vesel care sa iti imbrace masa si sa ascunda, in acelasi timp, rafturile sau cosurile integrate in ea.

Limiteaza-te la strictul necesar

Spatiile mici sunt grozave pentru ca te fac sa te intorci la lucrurile de baza – sau la strictul necesar. In acest mod, vei ajunge sa depozitezi mai putine lucruri, care vor necesita mai putin timp pentru intretinere. Poti pastra strictul necesar pentru familia ta – de exemplu, un set sau doua de prosoape – si le poti inlocui atunci cand vor fi suficient de uzate. In plus, pentru a a avea acces rapid la lucrurile tale, imparte spatiile deschise pentru o mai buna organizare.

Organizeaza electronicele

In camerele mici, suprafetele de lucru ar putea fi transformate in spatii temporare. In loc sa te impiedici de device-uri sau de imprimanta in fiecare zi, le poti ascunde in sertare de dimensiuni potrivite.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole