DESCHIS Gastrobar – o terasa panoramica de unde vara se simte mult mai bine

Asa cum v-am spus si saptamana trecuta voi continua subiectul teraselor din Bucuresti unde merita sa ne petrecem zilele de vara. Saptamana asta o sa va ofer cateva detalii despre DESCHIS Gastrobar, acesta este printre cele mai noi si mai creative locatii din Capitala.
Dupa cum spuneam, DESCHIS Gastrobar este situat pe acoperisul Industriei Bumabacului, langa malul Dambovitei, in vecinatatea celor de la Atelierul de Productie si Nod Makerspace. DESCHIS si-a propus sa uneasca, intr-un cadru lejer, comunitatea de oameni activi-creativi si sa puna la dispozitie spatiul de 500 de metri patrati ideilor frumoase.
Printre altele acesta este primul restaurant si spatiu cultural plasat pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti, 500 de metri patrati de spatiu experimental in aer liber, unde se intalnesc filmul, teatrul, expozitii, voia buna si mancarea buna.
DESCHIS, desi este situat pe acoperisul unei foste fabrici, dispune de o gradina, un restaurant, o zona acoperita sub care se afla canapele si mese, un perete special amenajat pentru proiectia de filme si o alta zona cu nisip, unde cei care nu au putut pleca la mare se pot consola introducandu-si picioarele in nisip si privind pescarusii care se rotesc pe cer si dau tarcoale Dambovitei.
Proiectarea terasei a durat sase luni iar executia ei inca alte trei luni, iar pe parcursul verii va mai primi o serie de completari. Proiectarea s-a facut impreuna cu cei de la biroul de arhitectura si urbanism Wolfhouse Productions. Acesta este un birou tanar, focusat pe realizarea de proiecte interesante din arhitectura, urbanism si alte domenii conexe, proiecte realizate avand la baza mijloace sustenabile.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole