DESCHIS Gastrobar – o terasa panoramica de unde vara se simte mult mai bine

Cei de la Wolfhouse Productions au participat la o multe de concursuri pe care, in mare parte, le-au castigat, dar au si o serie de proiecte concretizate precum amenajarea unei plaje din Romania, amenajari temporare in cladiri vechi si piese de mobilier de muzeu.
Gastrobar este gandit, in primul rand, din perspectiva orasului care are nevoie de viata in jurul Dambovitei. Asa ca profita de caracterul panoramic al terasei prin amenajarea alveolelor panoramice inspre Dambovita. De asemenea, aflandu-se pe culoarul verde al apei, gastrobarul este gandit cu multa vegetatie – ca o gradina pe acoperis.
In al doilea rand, terasa se bucura de vecinatii atipice, iar peisajul industrial al Fabricii de Bumbac ofera un aer neconventional rooftop-barului, la fel ca si vecinatatea cu Nod Makerspace (spatiu de lucru pentru designeri si inventatori) care aduce in ecuatie aerul experimental al inovatiei si o comunitate de creativi.
Pe peretele din fata portiunii cu nisip se vor proiecte filme din mai multe categorii, ziua de joi va fi dedicata acestui scop.
DESCHIS Gastrobar va gazdui si o serie de party-uri cu muzica electronica.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole