fbpx

Descoperă casa modulară Vivid cu soluţii Smart Home de la Telekom

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum va arăta în viitor casa în care locuim, îndrăznim să vă propunem un răspuns. Casa viitorului va avea forma și conținutul celor care o locuiesc. Ea nu este doar una construită foarte repede, pe gustul și preferinţele proprietarilor, ci și una care rămâne permanent în contact cu aceștia, chiar și atunci când sunt plecați. Una care știe ce nevoi şi ce preferinţe au aceştia şi care răspunde acestor dorinţe fără ca ele să fie măcar exprimate.

Deschide Galeria

Telekom și Vivid au prezentat primul proiect de casă modulară inteligentă din România, care integrează o soluție completă de tip Smart Home. Aceasta include atât tehnologii de monitorizare și control al locuinței, cât și servicii de Internet TV și conectivitate, oferind un ecosistem complet.

În funcție de propriile nevoi și preferințe, utilizatorii pot instala senzori și dispozitive de control pentru automatizarea, monitorizarea și gestionarea inteligentă a tuturor funcțiilor din locuință: sistemul de iluminat interior și exterior, deschiderea sau închiderea automată a ușii, controlul prizelor, controlul vanelor de apă și gaz, detectori de inundație, detector de fum, senzori de temperatură, mișcare, luminozitate, vibrație, automatizarea jaluzelelor, controlul încălzirii, controlul  sistemului de aer condiționat, comanda televizorului și a sistemului audio.

Prin intermediul senzorilor, sistemul poate comanda aprinderea luminilor la detectarea prezenței unei persoane sau stingerea acestora. De asemenea, cu ajutorul funcției de măsurare a intensității luminoase, sistemul poate seta parametrii optimi de iluminare pentru cei din casă.

Nu în ultimul rând, sistemul de casă inteligentă implementat de Telekom permite proprietarilor să eficientizeze consumul de energie electrică și termică.

Descoperă casa modulară Vivid cu soluţii Smart Home de la Telekom! Casa demonstrativă este amplasată în parcarea complexului comercial Băneasa Shopping City și deschisă vizitelor publicului.

 

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...