Descopera cum poti sa cureti si sa dezinfectezi eficient geamurile si faianta din locuinta ta

Tehnologia avansata ne ofera produse pentru curatare tot mai performante. Acestea ne ajuta sa avem o casa curata intr-un timp mult mai scurt si sa pastram o atmosfera sanatoasa, eliminand bacteriile, germenii si praful.

Deschide Galeria

Acum te poti bucura de cel mai eficient aparat pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor din sticla si faianta din intreaga casa. AQUAclean Window Vac utilizeaza cea mai noua tehnologie cu aburi care elimina pana la 99.9% din bacterii. Aceasta tehnologie permite aburului sa patrunda in cele mai greu accesibile locuri pentru a curata toate petele persistente si orice fel de grasime.

Cum functioneaza?

Aburul rezultat in urma evaporarii apei curata si dezinfecteaza eficient toate suprafetele lucioase, precum sticla sau faianta. In acelasi timp, aparatul indeparteaza praful si murdaria, lasand suprafetele stralucitoare. Tehnologia pivot a aparatului permite o flexibilitate sporita in curatarea colturilor si a zonelor greu accesibile. Din fericire, recipientul cu apa poate fi incarcat chiar in tmpul functionarii fara a fi nevoie de o oprire in prealabil a aparatului.

Aparatul de curatat cu aburi vine insotit de patru pad-uri cu microfibra si un cap mobil pentru aspirare. Capacitatea rezervorului cu apa este de 125 ml, iar autonomia bateriei iti permite sa il utilizezi timp de 30 de minute fara oprire. Avantajul acestui aparat consta si in faptul ca este compact, usor de depozitat si intretinut.

Mai multe detalii despre AQUAclean Window Vac puteti gasi aici. De asemenea, aparatul cu aburi poate fi achizitionat direct de la partenerii distribuitori.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole