Descopera noua gama pentru gatitul inteligent: cuptorul inovativ si plita cu inductie

Pe langa designul contemporan, mobilierul minimalist si culorile neutre, bucatariile moderne au nevoie si de electrocasnice performante pentru ca arta gatitului sa se desfasoare in cele mai bune conditii. 


Deschide Galeria

Odata cu amenajarea noii bucatarii, te sfatuim sa alegi cu atentie sporita piesele care te vor ajuta sa creezi preparatele tale preferate si care vor completa designul bucatariei. 

Pentru ca avem un stil de viata dinamic si alimentatia corecta este foarte importanta, Whirlpool vine in intampinarea ta cu o solutie inovatoare: setul de electrocasnice din colectia W format din noul cuptor inteligent si plita cu inductie.

Prin tehnologia inovativa al 6-lea simt, gatitul devine mult mai placut si este realizat intr-un mod profesionist. Cuptorul determina temperatura si timpul necesare prepararii carnii, pestelui si a legumelor prin monitorizarea energiei absorbite de acestea. Temperatura este adaptata in mod constant, imediat dupa deschiderea usii cuptorului. Afisajul electronic permite monitorizarea procesului de preparare a mancarii, de accea nu mai este nevoie sa verifici periodic gradul de preparare al acesteia. 

Cuptorul si plita cu inductie sunt incorporabile, astfel ca nu mai trebuie sa ai grija spatiului in cazul unei bucatarii mici. 

La capitolul curatenie, tehnologia inovativa simplifica la maximum acest proces. Finisajele lucioase resping amprentele si petele, iar rezduurile din interiorul cuptorului sunt arse la temperatura de aproximativ 500 ℃ prin actionarea programului de curatare pirolitica. Astfel va veti bucura de o bucatarie impecabila in fiecare zi. 

Pentru ca si detaliile sunt cele care ne incanta, Whirlpool a optat pentru balamale speciale care asigura o inchidere lenta si silentioasa a usii cuptorului. 

In plus, nu mai trebuie sa iti faci griji din cauza tavilor incinse care pot provoca accidente. Unitatile telescopice pe diferite nivele asigura scoaterea facila a tavilor de copt din cuptor, dar si posibilitatea de a gati mai multe tipuri de mancare in acelasi timp. 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...