fbpx

Design contemporan conturat in 70 mp

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Cand ai la dispozitie 70 metri patrati, amenajarea se poate contura in multe feluri. Iata ce-ti propunem pentru astazi: un spatiu generos, amenajat in stil contemporan, elegant si care iti poate fi sursa de inspiratie pentru propriul apartament.

Deschide Galeria

Locuinta cuprinde trei camere, cu o bucatarie in plan deschis, birou sau camera de oaspeti la nevoie si un dressing generos. Amenajarea a fost gandita pentru un cuplu tanar, cu o zona de zi dedicata activitatilor sociale, de aici si dorinta de a avea o bucatarie open space.

Importanta zonei de zi o putem vedea in atentia cu care a fost abordat fiecare detaliu. Canapeaua confortabila, o masuta de cafea si o zona destinata televizorului, iata, pe scurt, descrierea livingului. Finisajele si mai ales iluminatul scenografic creeaza un decor special, contemporan, in care niciun colt nu ramane in umbra, fiind bine valorificat.

Cromatic, predomina neutrele, albul si mici insertii de culoare. Per ansamblu, spatiul este luminos, dar rece prin prisma tonurilor de gri pe care le percepem de-a lungul intregii amenajari.

Zona bucatariei pe care o gasim in continuarea livingului, ne propune o amenajare compacta, cu o dispunere pe trei laturi. Acest aranjament permite un numar mare de spatii de depozitare si asigura cel mai bun randament de lucru pentru ca ai la indemana toate cele trei zone de lucru dintr-o bucatarie, numit si triunghiul de lucru. Desi restransa, aceasta bucatarie asigura tot ce ai nevoie pentru a gati si depozita. Pentru a delimita vizual cele doua functiuni, a fost creata o mica zona tip bar, ce incorporeaza si ea spatii de depozitare, putand fi folosita si ca loc pentru luat masa.

Pentru dormitor a fost conturata o amenajare menita sa-ti rasfete simturile. Bogatia de texturi, nuantele blande si calde precum si luminile difuze descriu un ambient confortabil, relaxant. Spatiul avut la dispozitie nu este mare, dar a permis integrarea unui dulap pentru haine, cu usi glisante si fatete cu oglinzi. Efectul de largire a spatiului este vizibil in special pe timpul zilei, cand oglinzile reflecta lumina naturala.

Atentia detaliilor, volumetriile si mai ales iluminatul scenografic transpun acest spatiu in plin contemporan, unde functionalul se imbina armonios cu esteticul.

Design: Nadezhda Home

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...