fbpx

Design contemporan cu accente clasice pentru un apartament de 4 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Desi de cele mai multe ori apelam la artificiile complexitatii moderne, clasicul reuseste sa se mentina in tendinte oferind posibilitatea dezvoltarii liniei sale catre oricare din directiile dorite.

Deschide Galeria

In cazul de fata, intreaga suprafata a apartamentului format din patru camere, creeaza prin amenajarea sa o punte de legatura intre doua planuri temporale paralele: clasic si contemporan.

Ideea de grandoare se evidentiaza odata cu pasirea in incinta locuintei, unde holul de mari dimensiuni ia forma unei camere functionale, dotata cu spatii de depozitare si relaxare. Textura geometrica a mobilierului, design-ul accesoriilor, auriul si oglinda cu aspect medieval, aduc un aer vintage si elegant, marind totodata spatiul prin folosirea nuantelor pastelate si a lemnului natural.

Spatiul deschis format de bucatarie si living pastreaza pattern-ul holului ca o continuare a acestuia. Mobilierul bucatariei respecta acelasi design si devine practic prin incastrarea murala. Electrocasnicele, desi dotate modern, se infatiseaza asemenea celor clasice iar impreuna cu placile de faianta aglomerate in ceea ce priveste modelul si zona de servire a mesei, aduc in prim-plan o amenajare retro. Spatiul dedicat relaxarii se imbina cu cea de pregatire si servire a mesei alaturand o biblioteca identica mobilierului bucatariei si o canapea cu un fotoliu in nuante pale. Linia design-ului se continua si in exterior prin intermediul unui balcon generos conceput practic ca si zona de desfasurare a activitatilor de birou.

Cele doua dormitoare matrimoniale contureaza impreuna o atmosfera eleganta si romantica pozitionand central paturi duble cu cadre si tablii tapitate in stil clasic. Noptierele, corpurile de iluminat si tapetul scot in evidenta acccente medievale, iar nuantele pastelate si texturile de satin si catifea aduc rafinament intregii amenajari.

Spatiul generos al apartamentului face posibila aducerea in componenta sa a unei camere de tineret. Cu un design compact si practic, aceasta permite desfasurarea tuturor activitatilor zilnice intr-o maniera cat mai facila. Vorbim in acest caz de un set de mobilier ce incorporeaza un birou, o biblioteca si un pat suprapus. 

Ce aduce in plus aceasta amenajare este atribuirea unui spatiu dedicat depozitarii articolelor vestimentare, dressing-ul transformandu-se de aceasta data intr-un loc cu specificitate si nu intr-o componenta de mobilier.

Fara a incarca vizual sau a apela la complicatii, cele doua planuri temporale conturate de catre aceasta amenajare, aduse laolalta, dau omogenitate stilului reusind sa exprime o personalitate clasica dar adaptata in acelasi timp modernului contemporan. 

Designer: Arhint

Reclama

Articole noi

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...

Amenajare moderna pentru o casa de 117 mp din Bucuresti

O casa din Bucuresti a fost transformata de biroul...

Cum sa cureti mucegaiul din camere

Branza cu mucegai este o delicatesa, dar cand ne...