Design contemporan intr-un spatiu de 83 mp

Am ales pentru astazi aceasta amenajare de 83 metri patrati, un apartament abordat in stil contemporan, actual, cu accent pe deschiderea spatiilor.


Deschide Galeria

Beneficiarii, doi tineri, au dorit o atmosfera confortabila, relaxanta, fara piese de mobilier care sa sufoce spatiul si neaparat un spatiu de lucru. Designerul le-a propus un open space care sa reuneasca camera de zi, un dining si bucataria ca intr-un tot unitar. Astfel, intreaga zona de zi urma sa fie mai spatioasa. Din fericire, propunerea a putut fi pusa in practica, peretii nefiind de rezistenta.

Pentru a compensa mobilarea minimala, designerul a lucrat la partea de volumetrii si texturi oferind dinamica amenajarii. Astfel, a optat pentru placari din pal pentru peretele din spatele canapelei sau pe texturi de caramida in spatiul din hol. La fel de interesant este si panoul care separa zona de living, de cea a bucatariei; delimitarea este discreta, rolul sau fiind unul pur decorativ.

Intreaga zona de zi primeste multa lumina naturala, gratie unor ferestre generoase. Dar si iluminatul artificial isi are importanta cuvenita in acest apartament prin variatele tipuri de lumini care descriu diferite scenarii (vezi diferitele tipuri de incastrari ale spoturilor si corpurile suspendate).

Culorile predominante sunt neutre, cu mult alb, bejuri si esente de lemn. Camerele capata astfel mai multa luminozitate si par mai spatioase.

Amenajarea este tratata minimalist. Acest detaliu il putem remarca si la spatiul bucatariei. Totul este incorporat, ordonat, unitar compus; insula de bucatarie completeaza intr-un mod fericit nevoia de spatiu pentru gatit. Dulapurile sunt liniar dispuse si merg pana in tavan cu inaltimea, optimizand zonele destinate depozitarii.

Dormitorul preia linia designului descris in camera de zi, placarea peretelui ca zona de accent fiind intalnita si aici. In dreptul ferestrei, a fost amenajat spatiul de lucru dorit de cei doi sub forma unui blat lung. De cealalta parte a camerei, a putut fi integrata si o zona de make-up.

Speram sa te inspire si pe tine aceasta amenajare!

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...