Design de obiect: scaunul cu o casuta de papusi integrata

Designerii de la Torafu Architects au creat un obiect cu dublu rol: un scaun care se imparte in doua pentru a se transforma in casuta de papusi.

Deschide Galeria

Scaunul cu o casuta de papusi integrata este un design unic, original si foarte practic prin utilitatea sa pentru fiecare camera de copii si nu numai, el putand fi adus in orice camera in care cei mici doresc sa se joace. 

Construit din placaj de fag si vopsit pe o parte in alb si pe o parte in rosu. Scaunul se deschide din mijloc si cu ajutorul unor balamale, bratele se deschid pentru a face loc casutei de papusi, tranformandu-se in acoperis, iar sezutul in doua parti egale fiind corpul casutei. Designul obiectului are ca principala caracteristica durabilitatea, fiind creat special sa reziste folosirilor intense. 

Odata deschis, scaunul se tranforma intr-un loc de joaca in miniatura pentru cei mici. Ba chiar jucariile de mici dimensiuni pot fi stocate in interiorul scaunului; dupa joaca, casuta se inchide la loc.

Multifunctionalitatea acestei piese de mobilier o face versatila si placuta pentru copii dar mai ales de catre parintii care vor avea mai putine jucarii de strans si mai multa ordine la locul de joaca. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole