Design de obiect: scaunul in forma de cala

Formele naturale au inspirat de-a lungul timpului arhitecti si designeri in creatiile lor. Diverse obiecte au capatat astfel viata, decorand ulterior spatiile de locuit.

Deschide Galeria

ZAD Italy fac parte din acea categorie de designeri a caror inspiratie atinge noi si noi culmi, natura fiind o resursa inepuizabila de forme si structuri din care diverse obiecte pot lua nastere. Astfel, avand in minte forma florii, acestia au creat scaunul in forma de cala, un design deosebit, elegant si cu pozitie comoda.

Liniile curbate, unduitoare lasa impresia unor forme care curg. Scaunul este cu adevarat o piesa veritabila si valoroasa precum o sculptura, o piesa de arta care infrumuseteaza orice spatiu. Aspectul neted si lucios dubleaza efectul de armonie pe care prezenta acestui scaun o ofera spatiului in care este introdus.

Forma rafinata si eleganta precum cala are o structura solida, sezutul fiind confortabil si placut.  Scaunul in forma de cala este un obiect cu un design remarcabil, care se pliaza pe anatomia corpului uman.

Este potrivit atat pentru living sau dining cat si pentru birourile elegante sau chiar spatiile exterioare. Scaunele vin in mai multe culori, putand fi integrate cu usurinta in decoruri contemporane cu accente elegante sau stil minimalist. 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole