Design geometric pentru gradina

Gradinile noastre sunt locul in care ne simtim cel mai bine din intreaga casa, mai ales in zilele si serile calduroase de vara, cand abia asteptam sa ajungem acasa pentru a ne pune sa ne relaxam intr-un loc bine umbrit, admirand privelistea creata chiar de propriile noastre maini.

Deschide Galeria

Avand in vedere ultimele tendinte in amenajarea caselor si gradinilor, formele geometrice ar trebui sa isi faca aparitia si in cadrul gospodariei tale, mai ales ca incepe un nou sezon in care pamantul revine la viata, iar vegetatia, plantele, florile si arborii de la tine din curte isi recapata verdeata de anul trecut.

1. Ghivece hexagonale: Aceste ghivece hexagonale din lemn, care pot fi atarnate pe pereti sau ziduri, vor aduce un mare plus estetic gradinii tale.

2. Mobilier cubic pentru gradina: Mobilierul este absolut necesar in gradina oricarei persoane care isi doreste sa petreaca mult tip afara, in natura.

3. Pavaje patrate: Pavejele patrate, puse la mici distante unele de celelalte, vor usura mersul prin gradina si in acelasi timp vor oferi si sentimentul de natura, care ar trebui sa fie prezent in orice curte.

4. Loc pentru gratar in unghi: Alege unghiul potrivit de la tine din gradina pentru a amplasa un gratar de care te vei bucura in fiecare weekend, alaturi de prieteni.

5. Tabla de sah:  Acest model foarte modern este un factor foarte important pentru orice curte interioara care vrea sa iasa in evidenta.

6.Acoperisuri in dungi: TIpul acesta de acoperis va permite luminii sa intre in intreaga gradina, insa va asigura in acelasi timp si umbra necesara pentru o relaxare bine meritata.

7. Lampi in forma de felinare: Lampile de gradina trebuie sa fie putin diferite fata de cele prezente in casa, iar un design similar felinarelor este o alegere perfecta.

8. Linii puternice peste tot: Apeland la un design exterior cu linii proeminente in jurul tau, vei crea un contrast extrem de placut intre mobilier si spatiul de relaxare si restul gradinii tale.

9. Un semineu cubic: Semineurile sunt un lucru extrem de benefic pentru intretinerea unei atmosfere placute si calduroase, iar daca te decizi sa il construiesti in centrul spatiului de stat la discutii cu prietenii, cu siguranta te vei felicita pentru alegerea facuta.

Sursa Foto: http://www.homedit.com/

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole