Design inedit: masina de spalat transformata in acvariu

Magazinul Rochester Appliance din Statele Unite este de cateva zile celebru in toata lumea. Gandindu-se la cum sa atraga mai multi clienti, proprietarul a venit cu ideea de a transforma o masina de spalat intr-un acvariu.

Deschide Galeria

Dupa trei saptamani de lucru, proiectul a fost gata si adus in showroom spre incantarea trecatorilor si mai ales a clientilor.

Masina are acum leduri pe capac care isi schimba culorile si pestisorii inoata fericiti in noul lor mediu. Cei care s-au ocupat de proiect au impartasit ideea lor pe internet si oricat de ciudat ar parea, realizarea lui nu presupune costuri ridicate, ci doar multa indemanare. 

Pentru a putea initia proiectul, masina de spalat a fost dezmembrata si piese din interior eliminate, fiind adaugate unele noi specifice unui acvariu: filtru, purificator de aer, produse de tratare a apei si bineinteles, pestisorii. Au mai fost necesare cabluri, silicon pentru izolare si lumini tip led. 

Masina de spalat transformata in acvariu nu este de vanzare, insa poate fi admirata in showroom-ul magazinului si bineinteles pe internet. Impartasim cu voi in cele ce urmeaza un videoclip  pentru a va face o idee mai clara despre cum natura proiectului.

 

Sursa foto: rochesterappliance.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole