fbpx

Design minimalist intr-o garsoniera din Bucuresti

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Amenajarea pe care ti-o propunem astazi poarta semnatura tinerei Hajni Ilyes, designer de interior din Bucuresti, despre care am mai scris aici.

Deschide Galeria

Proiectul recent finalizat se numeste Studio Pop si se refera la o garsoniera de 30 metri patrati renovata total si amenajata pentru o tanara ce si-a dorit un spatiu cat mai aerisit, modern, cu mici accente de culoare plus rezolvarea tuturor problemelor tehnice.

Fiind intr-un imobil vechi, a fost necesara inlocuirea instalatiilor, refacerea circuitului electric, inlocuirea tamplariei degradate, a pardoselii, decopertarea peretilor. Toate lucrarile au durat 6 saptamani si a fost o munca sustinuta pentru a da o noua fata acestei garsoniere.

Spatiul este format dintr-un hol lung si ingust, camera principala cu foarte putina lumina naturala si o baie mica. De aceea, Hajni a optat pentru un spatiu cat mai minimalist amenajat, cu finisaje naturale si mobilier alb. Pentru a oferi un hol calduros si atipic a imbracat un perete si tavanul in parchet triplustrat, iar pentru pardoseala a ales travertinul.

Camera inglobeaza 3 functiuni importante: zona de canapea si de dormit, zona de bucatarie si cea de birou. Dorind sa creeze o unitate a spatiului a optat pentru aceeasi textura de lemn peste tot, de la pardoseala, la blatul de bucatarie, bar, biblioteca, birou si chiar usa glisanta. Echipa de la Parchet pe viata s-a ocupat de toata manopera.

In zona de bucatarie, amenajarea urmeaza aceeasi linie minimalista, compacta, cu toate electrocasnice incorporate pentru a pastra totul ordonat si unitar. Ca accent intre corpurile de mobilier, a fost ales turcoazul, una din culorile preferate ale beneficiarei; zona a fost zugravita cu lavabil potrivit zonelor umede de la TonCorner.

Zonele de depozitare au fost dispuse simetric, de o parte si cealalta a canapelei, piesa centrala a camerei; a fost realizata pe comanda la Canapele Eco si este extensibila pentru a se transforma in zona de dormit.

Pentru spatiul mic din baie, s-a continuat ideea finisajelor naturale prin placare cu travertin, mobilierul fiind alb. Incalzirea este electrica in pardoseala pentru toata garsoniera.

Bugetul acestei amenajari se ridica la suma de 13.000 Euro, incluzand toate lucrarile mentionate mai sus plus finisajele, mobilierul si electrocasnicele.

Daca iti doresti sa colaborezi cu Hajni pentru un proiect de amenajare a locuintei ii poti scrie aici.

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...