fbpx

Design minimalist intr-un apartament de 2 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Inspiratia de azi vine sub forma acestui apartament de 2 camere, cu o amenajare actuala, moderna si cu multe idei utile pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie.

Deschide Galeria

Designerii care s-au ocupat de aceasta amenajare au mizat pe deschiderea spatiilor si pe conturarea de ambiente primitoare si luminoase. Partitiile create delimiteaza partial functiunile, livingul si bucataria formand un tot unitar. In acelasi timp, bucataria comunica si cu holul prin folosirea aceluiasi tip de pardoseala.

Deschiderea camerei de zi sporeste luminozitatea incaperii. Gratie finisajelor si a cromaticii cu mult alb, spatiul este amplificat. Fiecare zona in parte este iluminata corespunzator, pornind de la iluminat general la cel ambiental sau de accent menite sa puna in valoare parti din decorul creat.

Pentru living, amenajarea este abordata minimal, cu accent pe texturi. Canapeaua, scaunul-balansoar, masutele suprapuse si lampadarul compun un spatiu confortabil fie ca iti primesti oaspeti sau citesti o carte. Si pentru ca am pomenit de carti, ne place cum a fost gandita pozitionarea bibliotecii compusa din 2 corpuri ce servesc drept baza pentru un colt de lectura excelent gandit la fereastra. Peretele-accent conturat cu ajutorul unei vopsele decorative contrasteaza cu lemnul pardoselii.

Corpul de mobilier ce cuprinde si televizorul joaca dublu rol: decorativ pe de o parte, dar si partitie, delimitand livingul de bucatarie. Acelasi rol il joaca si locul de luat masa, ce face trecerea dinspre camera spre spatiul tehnic al bucatariei. Alegerea unei mese simple cu scaune tip Eames si corp de iluminat suspendat este o solutie pragmatica ce ne aminteste de interioarele scandinave.

In bucatarie, spatiul este foarte bine optimizat, cu mobilier pe 3 laturi si electrocasnice incorporate pentru un plus de unitate vizuala la nivelul amenajarii. Totul este alb, bine iluminat si eficientizat pentru a satisface nevoile beneficiarilor. Pardoseala cu model geometric sparge din monotonia impusa de finisajele albe sau gri.

Pentru a avea continuitate, acelasi tip de pardoseala o intalnim si pe hol pana inspre dormitor si baie.

Dormitorul preia din cromatica din zona de zi, mizand pe minimalism. Finisajele ne atrag atentia, fiind si cele care imbogatesc textural camera. Depozitarea este incastrata pe peretele cu patul, in dulapuri fara manere (se deschid prin sistem push), de o parte si de cealalta a zonei de dormit. Draperiile romane se adapteaza bine in spatiile mici sau inguste, fiind o solutie bine aleasa si in aceasta amenajare.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...