Design minimalist si culori neutre intr-un apartament de 2 camere

Pentru amenajarea acestui apartament, beneficiarii au cerut o abordare moderna, cu bucatarie in plan deschis si design minimalist. Iata cum a gandit designerul acest proiect.


Deschide Galeria

In acest apartament de 2 camere, zona de zi este principala parte a casei. Astfel, si amenajarea trebuia sa reflecte acest lucru. Totul a fost amenajat unitar si coerent, fiecare functiune in parte fiind bine pusa in valoare, de la zona bucatariei pana la dining si living.

Spatiul ne inspira eleganta si rafinament prin piese atent alese. Camera este luminoasa si aerisita, cu mult alb, tonuri neutre si suprafete lucioase. Iluminatul joaca un rol important in aceasta amenajare. Benzile LED sau spoturile incastrate in plafon delimiteaza perimetrul zonei de conversatii, unde regasim canapeaua cu cele 2 fotolii, corpul de biblioteca, dar si o consola suspendata ce marcheaza spatiul televizorului.

Mai apoi, spatiul destinat meselor iese in evidenta prin lustra pe care nu o poti trece cu vederea. Modelul ales este o adevarata declaratie stilistica menita sa individualizeze aceasta zona a camerei.

Bucataria este compacta si unitara, cu un design simplu, menit sa dialogheze cu restul amenajarii. Electrocasnicele sunt incorporate in mobilier, iar blatul alb alaturi de luminile montate sub dulapurile superioare imprima un aer ordonat, curat, organizat.

Aceeasi abordare minimala o vom regasi si in dormitor. Dressingul asezat pe un intreg perete asigura un spatiu generos pentru depozitarea hainelor. Mocheta pufoasa, cuvertura de pe pat sau draperiile imbraca la propriu spatiul, creand o senzatie sporita de confort si relaxare. Nu rata nici detaliile din baie, cu multe oglinzi si lumini ce sporesc efectul de spatialitate atat de necesar intr-un spatiu mic.

Articole noi

Perdele și draperii sau jaluzele: ce opțiune este mai potrivită pentru casa ta

Perdele  delicate și draperii sau jaluzele funcționale? Aceasta este...

Apartament de trei camere amenajat in stil modern pentru o familie cu doi copii

Proprietarii acestui apartament de trei camere din sectorul 4...

Atmosferă cozy și jucăușă într-un apartament de 70 mp din Brașov

Echipa celor de la Beelive Design a finalizat proiectul...

Modele de bucatarii realizate cu mobilier modular

În ultimii ani, bucătăriile au câștigat o popularitate extrem...

Primul control inteligent care centralizează și controlează întreaga locuință cu o simplă atingere

Transformarea digitală a locuinței devine mai intuitivă, mai simplă...