Design modern cu accente de culoare intr-un apartament de 2 camere

Amenajarile moderne ies in evidenta prin elemente surprinzatoare care integreaza paleta de culori aleasa, dispunerea atipica a mobilierului sau modificarile aduse tavanului si peretilor. Proiectul de astazi debordeaza de energie, un apartament cu 2 camere in care culorile si patternurile se imbina intr-un mod placut si armonios. 

Deschide Galeria

Speatiul este destinat unei femei tinere care traieste singura si are un stil de viata foarte dinamic. 

Stilul feminin a fost astfel adaptat si imbogatit cu elemente de decor care tin mai degraba de masculin. Apartamentul incorporeaza o zona de zi cu bucatarie deschisa, gandit ca un spatiu de relaxare si socializare cu prietenii. 

In zona de zi regasim o canapea spatioasa si confortabila, o zona TV si un perete accent decorat cu tapet cu simboluri geometrice. Iluminatul arhitectural de pe tavan creeaza un aspect modernist pentru intreaga zona. Lampadarul masiv din living aduce un strop de intimitate in serile rezervate activitatilor de relaxare.

Bucataria primeste o infuzie de culoare prin rosul energic al dulapurilor inferioare si al scaunelor de bar. Aspectul lucios al mobilierului reflecta lumina si creeaza senzatia de spatialitate. 

Aceeasi linie de amenajare este pastrata si in dormitor. Peretele accent are amplasat deasupra patului un tablou cu elemente florale si devine centrul de interes al camerei. 

Dormitorul este suficient de spatios, in zona ferestrelor amplasandu-se chiar doua zone de birou, care pot deveni la nevoie spatii eficiente de lucru. Culorile vesele sunt potolite de nuantele neutre, obtinandu-se astfel un decor echilibrat. 

Amenajarea descrisa este un exemplu de locuinta vesela, in care buna dispozitia si relaxarea devin prioritare, iar obiectele de decor si mobilierul contribuie la obtinerea unui spatiu adaptat nevoilor si stilului de viata. 

Foto

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole