Design modern pentru dormitorul tau

Tuturor ne place sa ne relaxam la sfarsitul unei zile lungi de munca in dormitor. Multi dintre noi abia mai apucam sa rasfoim cate o carte; de cele mai multe ori adormim mult prea repede pentru mai putea remarca decorul in care ne petrecem orele de relaxare. Fie nu prezinta importanta, fie ne-am obisnuit cu aspectul sau banal incat nu mai sesizam ca a venit momentul pentru o schimbare.

Deschide Galeria

Pentru cei mai conservatori dintre noi, o varianta sigura este de a folosi o schema de alb pentru decor. Peretii albi insotiti de un dressing mare in aceeasi culoare pot crea un efect de aerisit si practic in acelasi timp. Cateva elemente pentru decor: un tablou, cateva vaze , carti sau chiar plante vor aduce o nota personalizata.

Imbinand culorile poti crea o cromatica placuta. Verdele si movul in diverse tonuri si nuante se completeaza armonios. Foloseste fie pe un perete, fie pentru pernele de pe pat sau chiar un covoras rotund in apropierea patului. Orice varianta ai alege, cu siguranta vei inveseli atmosfera din dormitor. Acelasi efect il vei crea si cu un galben cald, ca soarele de vara.

Ferestrele mari si inalte acoperite de draperii impozante pot si ele constitui o schimbare interesanta. O atentie deosebita ar trebui sa acorzi si iluminatului. Opteaza pentru o schema de lumini blande care sa completeze armonios decorul si mai ales sa ofere un sentiment de relaxare.

Nu exclude mobila multifunctionala. Vei obtine mai mult spatiu de stocat si spatiu supplimentar chiar pentru activitati placute tie: un birou unde poti lectura sau pentru a crea obiecte handmade.

Nuantele de gri vor aduce nota sofisticata dormitorului pe care o poti imblanzi cu un covor colorat si un motiv dinamic.

Daca spatiul iti permite sa decorezi un dormitor la mansarda, nu ezita! Va deveni locul preferat pentru lectura si pentru privit stelele noaptea prin ferestrele tip velux.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole