fbpx

Design modern pentru un apartament cu 2 camere

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru spatiile mici putem miza intotdeauna pe abordarile simple cu mobilier modern si o paleta de culori care se imbina armonios. Asta iti propunem pentru amenajarea unui spatiu mic precum acesta pe care il vom detalia astazi. 

Deschide Galeria

Suntem incantati de rezultatul acestei amenajari: beneficiarii au obtinut un spatiu functional, modern amenajat in care au fost folosite cateva principii simple. 

In zona de zi, livingul si bucataria sunt integrate intr-un spatiu comun, conectate discret printr-un mic loc de luat masa. Piesele principale din living sunt canapeaua si zona TV care prezinta cateva caracteristici ce merita sa fie mentionate. Canapeaua este pata de culoare in acest tot unitar, iar zona TV este evidentiata prin monarea beznilor LED in spatele panoului care il sustine. Un perete tapetat care imita caramida alba alaturi de perdele si un covor completeaza amenajarea intr-un mod placut. 

Bucataria este reprezentata in cel mai compact si functional mod posibil. Abundenta spatiilor de depozitare dispuse pe doua randuri pastreaza amenajarea ordonata si unitara. Mobilierul din MDF lucios reflecta lumina, sporind senzatia de spatialitate. Un detaliu interesant este corpul de iluminat cu forma geometrica care imprima intr-un mod discret un aspect industrial. 

In dormitorul minimalist regasim o abundenta a spatiilor de depozitare, insa patul este piesa centrala a acestei incaperi. Remarcam prezenta aceluiasi tapet care imita un perete din caramizi albe, incadrat de benzi iluminate si corpuri suspendate care creeaza o zona de accent ce invita la relaxare. 

In spatiul baii regasim aceeasi abordare moderna, cu multe spatii de depozitare. Predomina mobilierul din MDF cu aspect lucios, combinat cu placi gri de granit. O astfel de amenajare te poate inspira daca te gandesti la un viitor spatiu modern, usor de decorat.

Designer: Zoom Project

Reclama

Articole noi

Apartament de doua camere amenajat elegant in tonuri neutre

Cristina Micu, arhitect si autoare a proiectului, ne povesteste...

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...