fbpx

Design modern: Postere retro pentru casa

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

Posterele au fost o moda a anilor ’90, mai ales cele dedicate adolescentilor, care “impanzeau” orice camera in care locuiau cu tot felul de imagini decupate din reviste, pana la afise A0 cu formatiile si cantaretii preferati.

Deschide Galeria

Avand in vedere ca anul acesta este unul de revenire la anii ’90, in ceea ce priveste designul interior, dar cu evidente imbunatatiri, posterele retro isi recapata locul de cinste pe peretii casei noastre, intr-o alta forma si cu mult bun-gust.

Creatorul acestor postere retro, de o calitate exemplare si cu un design vintage, adus in modernitate, Jan Skácelik, si-a dorit sa reimprospateze intreaga atmosfera din casa, cu ajutorul unor imagini simple presarate cu mesaje motivationale sau amuzante.

Posterele retro sunt o moda care acapareaza designul interior care se regaseste in cat mai multe locuinte si cafenele, deoarece reprezinta o alternativa foarte estetica si putin costisitoare pentru o reamenajare a unui spatiu care demult nu mai spune nimic.

Noutatea adusa de aceste imagini in casa ta iti va oferi o energie pozitiva constanta, fiind mereu bine motivat de mesajele pe care le vei regasi pe peretii camerelor tale, in acelasi timp avand posibilitatea de a schimba posterele, in functie de sezon sau de starea de spirit prin care treci.

Optand pentru niste postere retro, vei avea ocazia sa ai un design interior dinamic, care poate fi cu usurinta schimbat si adaptat pentru orice stil de amenajare, care se pliaza pe majoritatea culorilor prezente intr-o locuinta.

Imaginile si mesajele pe care le vei expune pe pereti vor fi ca o oglinda a personalitatii si a gusturilor tale, iar prietenii tai vor aprecia acest gen de arta vintage, readusa la standardele secolului in care traim.

Bucuria pe fetele oaspetilor tai se va vedea imediat ce vor intra pe usa si se vor opri pentru a citi primele mesaje, iar tu vei fi mai mult decat incantat sa povestesti despre insemnatatea unui motto sau altul din punctul tau de vedere.

Sursa Foto: http://www.home-designing.com

Reclama

Articole noi

Imagini Bucatarii

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||...

Amenajare glam pentru un apartament de 105 mp din Bucuresti

Protagonistul povestei de astazi este un apartament cu trei...

Aspirator nazal bebe: cât de util este și de ce e bine să-l folosești

Fiecare părinte, din păcate, mai devreme sau mai târziu,...