Design modern si functional pentru un apartament cu 3 camere

Ne bucuram sa descoperim ca arhitectii rusi ne ofera tot mai des modele inspirationale de amenajare pe care le putem realiza cu succes si in locuintele noastre. Amenajarea acestui apartament cu 3 camere ia in considerare cele mai importante nevoi ale unei familii, concentrandu-se in acelasi timp pe crearea unui spatiu modern destinat locuirii cu accente originale, rar intalnite.


Deschide Galeria

Cel mai important aspect care ne-a impresionat in amenajarea acestui proiect a fost functionalitatea. Arhitectii s-au asigurat ca apartamentul detine tot ce este necesar pentru a deveni o locuinta potrivita pentru proprietarii sai: dormitoare separate, un living comun pentru relaxare si intalnirile familiei, spatiu pentru gatit si o zona pentru depozitare bine gandita.

Culori si stil

Cromatica dominanta include tonuri de gri si albastru cu scopul de a pastra senzatia de racoare in tot apartamentul. In acelasi timp, aceasta contribuie la expansiunea vizuala a spatiului, conferindu-i acestuia dinamismul dorit.

Efectul eclectic pe care il ofera combinarea elementelor de design aparent incompatibile este surprinzator. Pe unul din peretii din caramida au fost asezate obiecte clasice de mobilier si detalii futuriste. In plus, acest lucru a fost realizat prin introducerea unui stil de fuzionare a elementelor care provoaca la experimentare, dar are nevoie de acuratete in selectia acestora.

Combinarea elementelor de decor

Cele doua camere ale apartamentului combina cu succes functionalitatile unor zone distincte de zi compuse din living, zona de luat masa si bucatarie, alaturi de un dormitor. In dormitor a fost alocat suficient spatiu zonei de dressing. De asemenea, arhitectii s-au concentrat pe iluminarea cat mai accentuata a acestui apartament.

Bucataria si livingul

In acest apartament, livingul adaposteste trei zone distincte din punct de vedere al functionalitatii: bucataria, zona pentru luat masa si holul de primire. Separarea acestora s-a realizat prin intermediul finisajelor. 

Culoarea gri-inchis a peretilor marcheaza zona pentru luat masa si reprezinta o nuanta de fundal excelenta pe care au fost asezate elementele de decor interior. Peretii bucatariei sunt decorati cu granit, iar livingul a fost imbracat cu caramida aparenta. Nuantele deschise alese contribuie la construirea unui interior armonios.

Mobilierul din living respecta un buget limitat, incluzand o canapea confortabila, o masuta de cafea si o mica biblioteca. Sistemul de depozitare respecta decorul apartamentului si este si foarte spatios. Textilele adauga lejeritate locuintei. Perdelele diafane si covorul pufos in nuante de gri completeaza picturile abstracte de pe peretii camerei.  

Dormitorul

Cea mai populara culoare din apartament – griul – apare discret in dormitorul matrimonial, fiind pusa in evidenta prin contrastul cu restul elementelor colorate in turcoaz. Atmosfera predominanta este cea de vacanta pe malul marii. Tematica este completata si prin obiectele decorative in dungi, iar lumina naturala invadeaza camera.

Sursa foto: design-homes

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...