Design modern si inedit intr-un apartament de 80 mp pentru o familie

Daca iti place sa folosesti in amenajarea casei accente de culori si decoratiuni indraznete, iti recomandam sa urmaresti detaliile acestui apartament de 3 camere destinat unei familii cu un copil. Compartimentarea inedita face din acest apartament de 80 metri patrati caminul perfect.


Deschide Galeria

Spatiul mizeaza pe un design modern, cu accent pe functional si practic. Nu lipsesc elementele de decor care ies din conventional, iar piesele de mobilier au fost alese pentru a nu incalca excesiv camerele si pentru a asigura o circulatie fluida. 

Bucataria este amenajata in plan deschis si ocupa un spatiu generos. Aici regasim si un loc pentru luat masa, care face usor trecerea spre livingul minimalist, alcatuit dintr-o canapea alba si un fotoliu de culoare gri. Toate aceste functiuni creeaza un tot unitar ce comunica armonios inr-o maniera cromatica. 

Pentru a marca aceasta trecere, designerii de la LESH au mizat pe un paravan decorativ foarte ingenios in forma unor copaci de culoare alba care se intrepatrund.

Amenajarea bucatariei pastreaza un design modern, simplu. Dulapurile compacte cu fronturi albe, lucioase, si blaturi contrastante negre, avand toate electrocasnicele incorporate, sunt alegerea perfecta pentru aceasta familie in care gatitul este una dintre activitatile importante. 

Ne indreptam spre dormitorul matrimonial si este imposibil sa nu intram in contact cu atmosfera eleganta si intima pe care acesta o transmite. Regasim accente de culoare la nivelul accesoriilor, in cuvertura patului, pernele decorative sau corpurile de iluminat. Ferestrele largi permit o mare cantitate de lumina naturala care inunda dormitorul matrimonial. Intimitatea poate fi obtinuta intr-o clipa datorita draperiilor groase din zona ferestrelor. 

Dormitorul copilului integreaza accente cromatice de albastru si rosu, atat la nivelul peretilor, cat si la cel al solului sau al altor piese de mobilier, alaturi de alte imprimeuri. Copilul are la dispozitie si cateva elemente de care se poate folosi pentru a transforma spatiul intr-unul dedicat distractiei. 

Articole noi

Reamenajare casa de 106 mp – Stil modern, influente scandinave

Pentru proprietari, un cuplu tanar din Bucuresti, aceasta este...

Locuinta compacta de doar 25 mp – eleganta si confort intr-un spatiu mic

Un cuplu tanar casatorit a achizitionat aceasta locuinta de...

Câștigă o amenajare “beton”! 15.000 de lei pentru curtea sau grădina ta, de la Elis Pavaje.

Ce ai de facut? Incarca AICI ( https://elis.ro/iti-amenajam-curtea) - o poza relevanta cu...

Apartament modern de 52 mp amenajat in culori naturale si accente puternice

Locuinta face parte dintr-un complex rezidential din Bucuresti, fiind...

Implementare de succes, beneficiar fericit la concursul #ElisPavaje

In 2020, in plina pandemie, cand toti locatarii de...