fbpx

Design original intr-un apartament de 3 camere

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Pentru amenajarea acestui apartament, beneficiarii si-au dorit o abordare mai nonconformista, fara un stil predefinit. Nu s-au temut de culori inchise, accente de negru sau corpuri de iluminat supradimensionate in stil industrial.

Deschide Galeria

Apartamentul cu o suprafata de 100 metri patrati este configurat ca unul de trei camere cu zona de zi, dormitor matrimonial si spatiu pentru birou, cu baie si hol generos. Spatiul locuintei s-a dovedit a fi un adevarat taram de explorare a creativitatii. La orice pas intalnim detalii care iti atrag atentia, de la graffiti-ul cu Marilyn Monroe, caloriferele vopsite in rosu sau peretele zugravit cu negru din hol.

Zona de zi este una generoasa cu livingul si bucataria formand un tot unitar. Delimitarea se face doar la nivel vizual prin intermediul pieselor de mobilier. Livingul este compus dintr-o zona de conversatii, cu doua canapele si o masuta de cafea, alaturi de televizor. Decorul este destul de aerisit, accentul fiind pus pe texturi si finisaje. Fotografiile au fost realizate in preajma sarbatorilor de iarna, astfel ca in imaginile de mai sus vei putea admira decoratiunile si bradul.

O parte din pereti au fost decopertati, iar textura de caramida este vizibila. In unele zone a fost vopsita cu alb, iar pe peretele din living graffiti-ul contureaza o minunata zona de accent.

In spatiul destinat bucatariei, amenajarea ne aminteste de interioarele vintage si industriale deopotriva. Masa si scaunele cu patina, corpurile de iluminat din cupru sau chiar peretele de caramida reprezinta detalii care ne amintesc de tematica nonconformista pe care cuplul acesta a imbratisat-o. Intreaga zona de zi este luminoasa gratie ferestrelor care permit o cantitate mare de lumina naturale.

Efectul patinat il vom intalni si la nivelul dulapurilor din hol, principala zona de depozitare a locuintei. Peretele vopsit cu vopsea pe care se poate scrie, pardoseala cu placi de gresie, dar si usile camerelor si baii, toate sunt negre. Culori intense regasim si in dormitor, albastrul fiind culoarea care defineste spatiul. in acest context cromatic, noptierele si lampile albe ies in evidenta intr-un mod interesant.

Accentele de albastru, dar in nuante mai deschise sunt reluate si in camera birou, unde, din nou, regasim peretele cu caramida aparenta si piese vintage excelent integrate in decor.

Cu siguranta vei gasi in acest apartament o amenajare atipica, curajoasa, in care accentele cromatice si texturile creeaza zone de interes originale. O reala inspiratie!

Design: Akorneev Studio

Reclama

Articole noi

De ce este bine să verifici centrala termică și instalația înainte de începerea sezonului rece?

Centrala termică îți oferă tot confortul de care ai...

Tipuri de canapele și calitățile lor

Canapele sunt una dintre cele mai importante piese de...

Amenajare apartament de trei camere – mult lemn si accente puternice de culoare

Situat intr-un bloc nou din zona de nord a...

Ce mobilă living este potrivită pentru spațiul casei tale?

Decorezi un living nou sau vrei să îți înlocuiești...

Tipuri de sobă din care poți alege varianta potrivită pentru casa ta

Confortul oferit de o temperatura adecvată este urmărit de...