fbpx

Design romanesc: mese inedite create de echipa de la Interiology

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

Interiology este un studio de design din Bucuresti specializat in design de interior. Obiectele concepute si realizate de echipa Interiology surprind prin formele originale si materialele neconventionale pe care le folosesc. Va prezentam 3 dintre mesele realizate de acestia.

Deschide Galeria

Star Table

Star Table este rezultatul ingenios al intalnirii dintre designul consacrat al brandului Listone Giordane si inspiratia arhitectului care i-a dat viata, Alexandru Bucur. Poate gazdui pana la 8 persoane.

Pentru blat s-a folosit parchet din lemn Slide de la Listone Giordano, incadrat de o rama din stejar masiv. Realizat de producatorul de parchet Listone Giordano, cu un design de Daniele Lago, „Slide” reprezinta o provocare: fasiile tradiționale de lemn sunt inlocuite cu un sistem modular format din trei trapeze ce se combina impreuna pentru a crea jocuri si imbinari diverse. Aceste trapeze vor forma de fiecare data o suprafata de design interesant, chiar si cu un singur modul. Daca se pun impreuna modulul 2 si modulul 3, rezultatul este o podea periodica, ce genereaza un sentiment de dezordine desi in realitate sunt doar doua forme.

Blatul mesei are, asadar, o miscare de linii neasteptata, in masura sa surprinda si sa captiveze, fara a pierde valoarea si naturaletea unui material nobil si cald cum este lemnul.

Cele 3 picioare din beton au fost realizate cu cofraje  Tego si ciment vibrat. Intr- unul din picioare se poate observa amprenta cu numele mesei. Prin imbinarea reusita dintre priceperea celor care au lucrat la realizarea ei si ingeniozitatea combinatiei lemn-beton, acest obiect de design a fost creat in decursul a peste 20 ore de lucru.

Masa Star Table este expusa momentan in showroomul Delta Studio de pe strada Progresului nr. 1-3 din Bucuresti.

X-Table

X-Table este o propunere vintage cu un twist modern. Are un design curat, din linii simple, ce se incadreaza usor intr-o varietate de stiluri de design interior. Indeajuns de spatioasa pentru a gazdui pana la 8 persoane, X-Table este perfecta pentru cine sau boardgames impreuna cu prietenii si familia.

Blatul este din stejar masiv realizat din lamele late cu bizot. Finisaj: ulei ecologic pe baza de apa. Picioarele in forma de X sunt din confectie metalica cu aspect de metal crud slefuit.

De furnizarea lemnului si meșteșugirea acestuia s-au ocupat cei de la Parchet pe Viata.

Receptia Origami

Creata de arhitectul Alexandru Bucur, receptia Origami reprezinta mix-ul ideal dintre supermodern si spectacol. Lamelele orizontale din MDF, fiecare cu o sectiune diferita, creeaza multiple forme ale receptiei in functie de perspectiva din care este privita. Acoperita cu sticla securizata de 6mm si cu un spatiu generos pentru receptionist, Origami isi gaseste usor locul in amenajarile hi-tech ale laboratoarelor medicale sau in receptiile cladirilor de birouri.

Odata aprinsa banda led asezata la baza, desk-ul se transforma intr-o naveta ce abia asteapta sa decoleze. Lamelele albe sunt din MDF vopsit lucios, de 36 mm grosime.

Reclama

Articole noi

Amenajare glam cu accente industriale

“Usa glisanta din sticla transparenta care separa holul de living are dublu rol....

Vrei sa economisesti bani la factura de energie electrica? Inchide usa frigiderului!

Cel mai mare risipitor de energie electrică din bucătăria...

Cum alegi lenjeria de pat? Materiale și dimensiuni

Alegerea lenjeriei de pat pentru casă este o decizie...

Cum trebuie folosit aerul condiționat pe caniculă?

O atmosferă confortabilă acasă înseamnă să nu setezi aparatul...

Amenajare scenografica in nuante de crem si auriu

Povestea amenajarii acestui apartament de 110 metri patrati din...