MIT este o universitate de prestigiu international, iar creatiile studentilor acestei institutii de top din lume, indiferent de domeniu, sunt apreciate si laudate pentru inovatiile si calitatea aduse, imbinate intr-un mod original si creativ.

Acest lucru se intampla si in cazul acestei piese de mobilier pentru exterior, pentru campusuri, pentru curti mari sau pentru parcuri si alte spatii publice. Rocker este un pat care functioneaza ca un birou care se leagana, pe principiul unui scaun balansoar vechi din lemn.

Avand in vedere modul in care a fost construita aceasta piesa creativa de mobilier, orice persoana care se aseaza in Roker va sta foarte confortabil si va fi ferit de soare, datorita acoperisului sau din lemn.

Marele plus cu care vine Rocker este faptul ca are incorporate panouri solare pe partea superioara, care iti permit sa iti incarci telefonul mobil, laptopul sau tableta, in timp ce lucrezi sau pur si simplu stai sa te relaxezi in aer liber.

Incarcatoarele primesc energie cu ajutorul fotovoltaicelor si in urma balansarii pe care o face orice persoana care se aseaza in Rocker. Conceptul si implementarea apartine studentilor de MIT, din clasa lui Sheila Kennedy, iar acest design a cucerit deja o buna parte din studentii altor universitati din Statele Unite ale Americii.

Sursa Foto: www.designose.com

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!