fbpx

Design-ul excelent al unui apartament modern de 38 mp

Cele mai citite

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Casute eco-friendly – 19 modele

In ultima vreme produsele eco-friendly au devenit o adevarata...

Proiectarea acestui apartament modern de 38 mp se diferentiaza prin trei elemente de baza: simplitate, eleganta si functionalitate. Spatiul integreaza tot ce este necesar pentru a asigura un nivel maxim de confort in bucatarie, zona pentru luat masa, living, dormitor si baie.

Deschide Galeria

Interiorul este rezultatul imbinarii culorilor luminoase, combinate cu tonuri de lemn natural si completate de culori vii precum turcoazul, violetul sau verdele crud. Textura lemnului confera un aspect de calm camerei.

Colturile rotunjite ale peretelui central din living imblanzeste vizual camera si confera uniformitate intregului spatiu. Amplasat in centrul living-ului, acest perete neobisnuit contribuie la crearea atmosferei de relaxare.

Atat podeaua, cat si panoul de pe peretele pe care este amplasat televizorul in camera de zi contribuie la aspectul neconventional al apartamentului, prin crearea unui mozaic de texturi si culori.

Amenajarea bucatariei si a livingului

Livingul si bucataria ocupa cea mai mare suprafata in proiectarea apartamentului modern de 38 mp. In zona de trecere dintre cele doua spatii distincte din punct de vedere functional a fost amplasata zona pentru luat masa, aceasta constand intr-o masa dreptunghiulara din lemn, alaturi de patru scaune moderne cu brate.

Unul din pereti cuprinde tot mobilierul de bucatarie impreuna cu electrocasnicele, aragazul cu plita ceramica, chiuveta si cutiile de depozitare.

Livingul a primit accente de culoare prin amplasarea unei canapele turcoaz, situata in aproperea unei mese de cafea realizata din doua elemente care se combina foarte bine: structura din lemn si sticla. Peretii in culori neutre si mobilierul care au primit o tenta lucioasa accentueaza modernismul caracteristic apartamentului.

Dormitorul minimalist

Interiorul dormitorului este proiectat in stil minimalist, fara urma de exagerari decorative – un pat, doua noptiere cu lampi de lectura pe cele doua laturi ale patului si un panou de lemn pe care a fost amplasat televizorul.

Holul

In spatiul disponibil din stanga usii glisante care da spre dormitor a fost construit un sistem de depozitare cu rol de biblioteca. Astfel, dulapul si peretele dinspre dormitor gazduiesc rafturi deschise care au fost populate ulterior cu carti.

Sursa foto: design-homes.ru

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna casa 156 mp

Atmosfera relaxata, tinereasca din aceasta locuinta unifamiliala din Berceni,...

Cum pregătești camera unui nou-născut: iată la ce să fii atent

Când vine un copil pe lume, ne pregătim în...

Renovarea unui studio de 38mp cu buget limitat

Un spatiu mic, dar bine impartit functional si finisat...

Aveți un living de dimensiuni reduse? Iată cum îl puteți mobila

Camera de zi este adesea considerată a fi inima...

Amenajare moderna apartament de doua camere din Cluj

O amenajare moderna, in linii minimaliste, cu accente de...