Designuri creative pentru biblioteca ta

Biblioteca reprezinta oaza in care ne retragem cand ne dorim sa evadam din realul cotidian care de cele mai multe ori devine sufocant. Cum altcumva mai bine sa te desprinzi de toate banalitatile zilnice decat asezandu-te in biblioteca propriei tale case si citind o carte buna si savurand un pahar de vin.

Deschide Galeria

Stresul te va parasi imediat, iar tu vei intra captivat in povestea pe care o citesti, uitand foarte rapid de grijile zilnice si de ziua obositoare pe care ai avut-o.

O biblioteca bine amenajata iti poate starni pofta de lectura si de aceea trebuie sa alegi un model sau sa faci o comanda de biblioteca care sa te atraga mereu inspre a citi ceva nou, ceva placut. Spatiul casei tale va capata un iz boem, un aer intelectual, iar tu te vei simti extraordinar in momentul in care vei trece prin dreptul bibliotecii si vei vedea un titlu de carte care iti va face ziua mai buna.

Locul pe care il vei alege pentru a citi cartile din biblioteca ar trebui sa fie destul de apropiat, deoarece vei ajunge dependent de lectura si drumurile pana la biblioteca vor fi din ce in ce mai dese!

Fii creativ! Odata ce ai amplasat o bibliotca in casa vei avea un proiect foarte interactiv in aranjarea cartilor in categoria potrivita. Poti alege sa aranjezi fiecare volum dupa domeniu, dupa culoare, dupa autor sau pur si simplu in ordine alfabetica. Cert este ca vei avea putin de lucru, dar va fi extrem de placut!

Biblioteca ta te va face sa reiei legatura cu pasiuni pe care probabil le-ai uitat demult, fiind prea implicat in munca sau in alte activitati cotidiene. Da-ti o sansa sa il redescoperi pe acel copil din tine care citea cu placere povestile lui Ion Creanga si ramanea uimit dupa orice carte scrisa de Jules Verne.

Copiii tai vor avea aceeasi bucurie cand va veni vorba de citit, iar apetitul lor pentru lectura cu siguranta ca va fi prezent inca din fazele incipiente ale cititului, daca biblioteca ii va atrage inspre ea.

 

21. Dumaday dotCom Biblioteca si canapea. sursa

20. Dumpaday dotCom Biblioteca stalp. sursa

19. Goodshomedesign dotCom

Biblioteca ramura. sursa

18. Luciomorini dotCom sursa

16. Dumpaday dotCOm Biblioteca creativa. sursa

15. Freshome dotCom Biblioteca romb. sursa

14. Airows dotCom Biblioteca cerc. sursa

13. LoveLittleApple.Blogspot dotCom Biblioteca in litere. sursa

12. Vi.Sualize.us Biblioteca sub scari. sursa

11. DyingofCute.tumbrl dotCom Biblioteca in mansarda. sursa

10. JustMarriedRealEstate dotCom Biblioteca in mansarda. sursa

9. 7la-n.net Biblioteca in centrul camerei. sursa

8. SomethingAmazing.Blogspot dotCom Spatii neregulate in biblioteca. sursa

6. Beautiful-Libraries dotCom Biblioteca pe terasa. sursa

4. HighFashionHome.Wordpress dotCom Biblioteca sub scari. sursa

Capetown.Getitonline.co_.za Biblioteca suspendata. sursa

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole