Design modern pentru amenajarea unei bai elegante, de vis

Toaleta, baia sau WC-ul sunt toate locuri de maxima intimitate pentru casele noastre si tocmai de aceea, de cele mai multe ori, cei care locuiesc la casa au baile personale ale familiei si una sau doua bai pentru oaspetii care vin in vizita. Acestea din urma trebuie sa se pastreze in ton cu casa si sa fie functionale in acelasi timp, de aceea va dam cateva idei de design modern pentru ele.

Deschide Galeria

Baia personala ar trebui sa fie amenajata intr-un stil care sa te caracterizeze cat mai mult, iar daca esti genul de persoana careia ii place tot ceea ce este modern, apreciaza orice design de baie de ultima ora, dar in acelasi timp isi doreste confort, eleganta si rafinament, atunci aceste designuri moderne de baie sunt exact ceea ce cautai.

O baie moderna si eleganta, cu un design unic, va fi foarte usor de intretinut, oferind mereu senzatia unui spatiu igienic, in care te vei simti confortabil cu fiecare ocazie. Venind acasa obosit, dupa o zi stresanta de munca, nimic nu te va relaxa mai mult si iti va creste starea de spirit, decat o baie fierbinte cu spuma, in cada ta proaspat achizitionata.

Eleganta unei bai nu este data doar de elementele prezente in ea, ci si de bunul-gust al cerui care amenajeaza intregul interior al baii. Elementele de décor au un rol foarte important in aceasta privinta, ele completand Feng Shui-ul de care ai nevoie pentru a te detensiona.

Rafinamentul si luxul vor fi la ele acasa daca optezi pentru un design similar de baie, cum ar fi unul dintre cele prezente in pozele din articol, iar daca ii vei adauga si o nota personala, atunci clar ca baia va fi zona in care ti-ai lasat amprenta, cu bunul-gust care te caracterizeaza.

Simplitatea si materialele de calitate sunt lucrurile pe care trebuie sa te bazezi in momentul amenajarii unei bai moderne, iar rezultatele finale vor fi unele extrem de satisfacatoare si nu vei mai avea nevoie de altceva pentru a te relaxa.

Bucura-te de confortul casei tale!

Sursa Foto: TopDreamer.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole