Acest apartament de 68 metri patrati este caminul mult visat al unui cuplu de proaspat casatoriti. Ei iubesc sa calatoreasca si sa caute suveniruri prin targurile de antichitati pe care le gasesc in vacante. Le plac decoratiunile si sa reconditioneze piese vechi de mobilier. Cu astfel de pasiuni, nici amenajarea apartamentului lor nu avea cum sa fie banala.

Intelegand acest lucru, designerii de la Shoko Design au venit cu propuneri care le-au mers drept la inima celor doi. Pornind de la stilul scandinav cu insertii rustice, pana la fiecare accesoriu decorativ care personalizeaza spatiul, aceasta amenajare vine in intampinarea dorintelor beneficiarilor.

Spatiul apartamentului de 2 camere este impartit in zona de zi cu living, dining, bucatarie si mai apoi dormitor cu baie. Camera de zi este zona principala a acestei locuinte prin cele 3 functiuni pe care le reuneste. Fiecare din ele este amenajata cu mobilier sumar, lasand spatiul aerisit si luminos in ansamblul sau. Decoratiunile si finisajele personalizeaza fiecare zona in parte. Placarea cu caramida pentru a crea un perete-accent, masuta de cafea realizata dintr-un palet si vopsita ulterior, accentele de galben pe un fundal preponderent neutru, iata doar cateva elemente care descriu o amenajare cu stil.

Bucataria este tipic scandinava, cu fronturi gri si accente de negru. Dispunerea compacta, liniara este potrivita unei amenajari in plan deschis. Electrocasnicele incorporate in mobilier imprima un aer ordonat, unitar. Atat in bucatarie cat si in restul holului, pardoseala este un model clasic, tip tabla de sah. Pentru zona centrala a camerei aferenta diningului si livingului s-a optat pentru parchet. Avem astfel o delimitare discreta intre functiuni.

Iluminatul artificial joaca un rol important in aceasta amenajare. De la cel general, pana la cel ambiental sau direct, toate se imbina pentru ca fiecare sector al locuintei sa aibe parte de lumina potrivita. Corpurile suspendate, spoturile cu LED incastrate in plafon sau lampile folosite pentru a pune in evidenta tablourile si peretele cu vopsea neagra tip tabla scolara sunt bine alese.

In dormitor, designerii au ales sa contureze o zona-accent in jurul patului, trasand dungi ce urca pana in tavan. Griul si albastrul fac o casa buna impreuna in acest spatiu de inspiratie nordica, iar dulapul pentru haine vine cu un design rustic-modern.

Excelent a fost gandita si baia, in spiritul functional al stilului nordic, cu faianta retro sau tip Metro; spatiul dusului este placat de o parte cu placi ce imita lemnul, placi care se continua inclusiv in pardoseala. Masina de spalat alaturi de uscatorul automat pentru rufe au fost incastrate intr-o nisa special creata pentru acest tip de depozitare.

Peste 500.000 de produse in stoc la cele mai mici preturi online.
comentează sau vezi comentarii


Newsletter

Ramai la curent cu noutatile de pe Povestea Casei!