Detalii elegante pentru o casa cu personalitate

Atentia la detalii este cea care deosebeste o amenajare obisnuita de una plina de farmec. Tocmai de aceea, niciun spatiu al casei tale nu trebuie trecut cu vederea si niciun artificiu decorativ nu trebuie neglijat.

Deschide Galeria

Mobilierul, perdelele si draperiile sunt accente care pot imbraca vizual o incapere, dand tonul unei atmosfere relaxante. Alegerea lor implica dedicare si cunoasterea varietatilor de modele care pot transforma un interior dintr-o singura miscare.Tocmai de aceea, iti recomandam sa alegi in drumul tau catre decorul perfect un partener de incredere. Magazinele Nobila Casa au gandit un intreg ansamblu de solutii care sa iti ofere cel mai frumos rezultat.

Indiferent de bugetul pe care l-ai alocat perdelelor si draperiilor, de stilul de amenajare pentru care ai optat sau de preferintele pe care ti le-ai dori exprimate de alegerea facuta, in magazinele Nobila Casa vei gasi un partener de cumparaturi ideal. Calitatea si urmarirea cu mult bun-gust a celor mai noi tendinte in designul interior (in fiecare an oferta se completeaza cu doua colectii sezoniere – cea de primavara-vara si cea de toamna-iarna, care completeaza portofoliuliul de modele si imprimeuri indragite si cunoscute deja de clienti) fac din oferta Nobila Casa una greu de refuzat – perdele, draperii, mobila la comanda.

Citeste si despre obiectele de decor unice pentru un living modern 

Grija pentru nevoile tale este focusul echipei Nobila Casa. Tocmai de aceea in oferta lor vei gasi o multitudine de perdelele si draperii executate la comanda, oferta completata de servicii de coasere gratuite si o gama variata de galerii, sine, accesorii pentru perdele si draperii. In anumite magazine exista inclusiv servicii de masuratori la domiciliu pentru perdele si galerii executate la comanda.

Iata  doar cateva dintre avantajele de a lasa perdelele si draperiile casei tale pe mainile expertilor de la de Nobila Casa:

  • O bogata varietate de materiale pentru perdele si draperii (peste 1000)
  • Calitate superioara (Mendola Fabrics – brand propriu)
  • Sunt cusute gratuit in magazin in termen de maxim 7 zile (se poate opta pentru executare in 24 ore, contra unui cost foarte mic)
  • Personalul magazinelor este instruit  pentu a putea oferi solutii de prindere si pentru a consilia clientii sa faca alegerea de care vor fi multumiti (de exemplu necesarul de material pentru o anumita dimensiune a ferestrei si a galeriei, rejansa potrivita pentru un anumit model etc).

Citeste si sfaturi utile pentru livinguri mici

In ceea ce priveste mobilierul, in unitatile Nobila Casa ai la dispozitie doua optiuni pentru a-ti decora modern si fresh locuinta – piese de mic mobilier de la diferiti furnizori și mobilierul de design, executat la comandă, cu finisajele alese de client, sortimentatie introdusa de aproximativ un an.

In masura in care iti doresti ca personalitatea ta sa transpara in fiecare detaliu al amenajarii, cei de la Nobila Casa iti ofera posibilitatea de a-ti alege finisajul fiecarei piese (tapiterie, finisajul lemnului etc). Tot ce iti ramane de facut este sa le treci pragul pentru o vizita, lasandu-te inspirat de varietatea modelelor executate la comanda expuse in catalogul Nobila Casa.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole