Detalii industriale intr-o amenajare scandinava din Spania

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Locuinta din Timisoara – stilul scandinav in 35 de metri patrati

In incercarea noastra de a gasi locuinte din Romania...

Top 100 idei de amenajare de bucatarii moderne

Odata cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie...

V-am mai spus cat de mult ne plac interioarele curate, ample, luminoase, inspirate de stilul scandinav? Suntem sigur ca da si de multe ori v-am aratat cat de frumoase pot fi aceste amenajari prin simplitatea lor functionala. Astazi mergem pe aceeasi directie si va aratam un nou apartament, de data asta in Bilbao, Spania.

Deschide Galeria

Amenajarea lui este surprinzatoare. Detaliile structurale au fost pastrate astfel ca grinzile initiale (dar vopsite in alb) sunt principalul punct de atractie al acestei locuinte. Intr-un veritabil stil nordic cu influente industriale, amenajarea face referire la trecutul industrial al acestei zone a Spaniei, construirea celebrului muzeu Guggenheim punand aceasta zona pe harta turistica a Europei.

Desi ar putea sa para rece, amenajarea pastreaza un stil functional, confortabil si placut pentru toti cei care doresc sa locuiasca aici pe perioada cat viziteaza orasul. Mentionam ca acest apartament poate fi inchiriat prin platforma Airbnb. Cu atat mai mult, designerii care s-au ocupat de amenajare si-au dorit sa redea un sentiment de acasa chiar si pentru un astfel de spatiu.

Camera de zi cuprinde o zona de conversatie, un loc de luat masa si o bucatarie mica dotata cu cele necesare. Spatiul este discret personalizat cu accesorii (asezate pe cele cateva etajere din camera). Lumina naturala inunda spatiul, iar albul predominant ajuta la amplificarea senzatiei de spatialitate. Lemnul pastreaza un aspect usor nefinisat, iar designul pieselor de mobilier merge catre curentul Bauhaus, cel care sta la baza stilului industrial al zilelor noastre.

Aceeasi simplitate si design minimalist le intalnim si in dormitor, unde ne atrage atentia felul cum au fost dispuse dulapurile: de o parte si de alta a ferestrei. Este o idee foarte interesanta pe care o putem pune in aplicare intr-un spatiu mic, cu conditia ca dulapurile sa nu blocheze din lumina naturala. In acest caz, exista ferestre si de cealalta parte a patului. Detalii interesante am gasit si in baie unde zona de dus aminteste de o sauna prin scandurile din lemn special, in contrast cu placi ceramice stil patchwork. Oglinda generoasa cu rama de lemn realizeaza o coeziune la nivelul amenajarii atat pentru baie cat si pentru restul apartamentului.

Reclama

Articole noi

3 moduri în care poti utiliza rasina epoxidica pentru amenajarea casei tale

De-a lungul timpului materialele de construcții au evoluat foarte...

Ce este, cum functioneaza si cum alegi o pompa submersibila?

De pompă ai în general nevoie atunci când vrei...

Kilowatt ora si kilowatt: principalele diferente

Diferențele dintre kilowați și kilowați oră Foarte des atunci când...

Sfaturi pentru mobilarea dormitoriului ideal: ce n-ar trebui să lipsească

Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să...

5 plante care s-au adaptat si la clima din Romania

Țara noastră este cunoscută pentru clima și pentru solul...