fbpx

Diningul din bucatarie – solutia la problema lipsei spatiului

Cele mai citite

Excelenta amenajare a unui apartament de doar 37 metri patrati

Un apartament mic nu se amenajeaza atat de usor...

Amenajare functionala intr-un apartament de 3 camere din Bucuresti

Secretul unei amenajari reusite consta in realizarea profesionista a...

Un apartament de 3 camere modern si functional pentru o familie cu 2 copii

O amenajare functionala, luminoasa, adaptata nevoilor lor, iata pe...

O reamenajare cu stil pentru o bucatarie de 8 mp – foto inainte si dupa

Proprietarii acestui apartament si-au dorit foarte mult o schimbare...

Lipsa spatiului este una dintre cele mai mari probleme in amenajarea locuintelor in zilele noastre. Totusi, putem gasi solutii foarte originale care contribuie la amplitudinea vizuala a incaperilor. Un bun exemplu este integrarea zonei pentru luat masa in bucataria apartamentului tau.

Deschide Galeria

Bucatariile cu o zona de dining integrata sunt recomandate atunci cand ne dorim spatii cat mai functionale, maximizarea acestora si decorarea cat mai creativa a colturilor libere si a niselor. Te poti inspira din ideile propuse de noi!

Chiar si in bucatariile mici putem include fara probleme o masa care sa ne asigure zona de dining. De exemplu, mesele rotunde sunt mult mai potrivite pentru spatii restranse sau colturi decat cele patrate sau dreptunghiulare. Pentru masa cu un diametru de 1 metru, 4 scaune sunt absolut suficiente.

Profita de lumina naturala daca ai o fereastra ampla! Pozitioneaza masa in zona ferestrei pentru a te bucura de cel mai luminat colt al incaperii si pentru a crea un loc destinat relaxarii.

Nu uita ca mai mult inseamna mai putin! Daca bucataria ta este excesiv de mica, nu te ingrijora. Nu trebuie sa renunti la zona destinata servirii mesei! Nu vei putea avea invitati, insa te poti bucura de micul dejun, pranz si cina in liniste.

Barurile de bucatarie se pot transforma cu usurinta in mese de bucatarie. O insula de bucatarie, un blat din lemn si doua scaune de bar, e tot ce ai nevoie pentru gustarile rapide.

Profita de o bucatarie spatioasa! Fara indoiala, mesele mari continua sa fie extrem de decorative si functionale. Daca dispui de o zona ampla pentru zona de dining, incearca sa integrezi materiale de calitate si sa faci din masa de bucatarie vedeta bucatariei tale.

Cauta solutii cat mai creative pentru a pune o amprenta de originalitate asupra bucatariei tale! Incearca o masa de picnic pe care sa o completezi cu bancute din lemn sau decoreaza un colt cu perne si materiale textile din abundenta.

Reclama

Articole noi

Amenajare moderna si functionala pentru o garsoniera de 33 mp

Venim in intampinarea voastra cu inca un model de...

Jaluzele cu rulou: de ce să le alegi? Ghid practic

Jaluzelele cu rulou au luat naștere ca jaluzele tehnice...

Un apartament modern din Bucuresti cu accente glam si industriale

Povestea amenajarii acestui apartament a inceput in aprilie 2021,...

Avantajele și dezavantajele boilerelor electrice

Boilerele electrice sunt un sistem de încălzire care a...

Influente japoneze intr-un apartament de 68 mp din Cluj

Povestea acestui apartament din Cluj Napoca a inceput in...