13 sfaturi practice pentru casa si gradina

De fiecare data cand intampini probleme in casa si in gradina, in ceea ce priveste aspectul si designul acestora sau cand esti deranjat de o gramada de mobilier vechi in jurul tau care nu iti mai serveste niciun scop, gandeste-te ca exista mereu solutii inteligente si inedite, din categoria DIY – Do It Yourself.

Deschide Galeria

Ai probleme cu spatiul redus din casa? Ai nevoie de mai multe spatii de depozitare? Ai prea multe obiecte care nu mai folosesc la nimic si nu stii ce sa faci cu ele? Stai linistit, avem noi solutii pentru toate aceste probleme, iar partea ce mai buna e ca nu te va costa o suma foarte mare de bani pentru a le rezolva pe toate.

Ideile si sfaturile practice pentru casa si gradina ta, care vin din sfera DIY, sunt foarte putin costisitoare, deorece majoritatea materialelor le ai deja la tine acasa, iar de manopera nu poate fi vorba, pentru ca tu vei fi mesterul talentat care va schimba in bine designul interior si exterior al casei tale.

Posibilitatile sunt extrem de numeroase, iar de la reconditionarea mobilierului vechi, la refolosirea unor obiecte fara scop intr-un alt sens pentru a fi din nou utile si estetice si pana la realizarea unor decoratiuni cochete cu propriile resurse.

Sursa Foto: TopDreamer.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole