DIY: Ce poti face cu borcanele de sticla din casa?

Cu totii avem o sumedenie de borcane, sticle sau vase vechi pe care nu le mai folosim de ceva timp, ascune pe undeva prin camara, beci, pivnita sau hambar. Toate aceste mici obiecte care in ziua de astazi nu isi mai au rostul initial pot fi insa foarte usor “convertite” in diverse alte lucruri care vor ajuta prin casa sau vor imbunatati designul interior si exterior al gospodariei noastre. 

Deschide Galeria

Cand vine vorba de idei de genul DIY – Do It Yourself, borcanele de sticla reprezinta o alternativa extrem de reusita si folositoare pentru o varietate de locuri din casa sau din gradina si curte.

Plecand de la aceste borcane, care dupa ce au fost scaose din locul in care au fost depozitate ani la rand, selecteaza-le pe cele mai placute ochiului, intacte si alege mai multe dimensiuni. Dupa ce ai facut o atenta selectie printre cele care trebuie pastrate si cele care trebuie trimise la reciclare, spala-le bine si poti incepe sa treci la treaba.

Acest proiect te va face sa te simti din nou ca un copil, cand umpleai borcane cu pamant, flori, apa sau orice alt lucru care iti statea la dispozitie. Totodata, vei redescoperi bucuria de a confectiona diverse obiecte handmade si iti vei testa talentele in ceea ce priveste lucrul manual.

Din aceste borcane de sticla poti realiza aproape orice pentru casa ta, de la ghivece, la suport pentru ustensilele si tacamurile din bucatarie, recipiente pentru condimente, candele, lumanari, obiecte decorative pentru masutele de cafea sau pentru noptiere, decoratiuni pentru sarbatori, iar exemplele din categoria DIY – Do It Yourself pot continua la nesfarsit.

Tot ce iti trebuie este rabdare, inspiratie si bucuria de a face lucruri cu pasiune, iar rezultatle munci tale se vor vedea in toata casa, chiar si in gradina, aprecierile din partea oaspetilor urmand sa vina si ele in cel mai scurt timp.

Spor la mesterit! DIY – Do It Yourself!

Sursa Foto: TopDreamer.com 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole