Cum sa contruiesti o biblioteca invizibila?

Da, stim ca suna foarte ciudat! Totodata, da, ai citit bine titlul! Este vorba despre un mod extraordinar de simplu prin care iti poti construi o biblioteca “invizibila” sau mai multe rafturi “invizibile” chiar pe peretii casei tale.

Deschide Galeria

Cum pe Povestea Casei inventivitatea este mereu la ea acasa si vrand sa-ti oferim cele mai noi sfaturi, tendinte si idei din domeniul amenajarilor interioare si exterioare, ne-am gandit ca ti-ar placea foarte mult acest tip de biblioteca.

Daca ai citit pana aici, inseamna ca te-am facut curios si vrei neaparat sa iti faci si tu o biblioteca la tine acasa! Totul e mult mai simplu decat vei crede la inceput. Ai nevoie de niste suporturi metalice, care se gasesc la orice magazin de papetarie sau de mobila, iar daca chiar nu vei gasi, poti merge la un atelier care iti va face astfel de suporturi contra unor sume foarte mici.

Odata ce ai facut rost de suporturi, nu iti ramane decat sa te gandesti la toate locurile din casa unde ti-ai construi tu o biblioteca “invizibila” si sa incepi sa introduci suruburile in perete. Este indicat sa folosesti un burghiu pentru a face gaurile in perete si pentru a insuruba suportul in locul dorit.

Trebuie sa te asiguri ca orice suport pe care il fixezi in perete sa fie foarte rezistent si nu este indicat sa pui mai mult de 7-8 carti pentru a fi sigur ca nu se va desprinde. Cand alegi suportul de perete, cel mai bine ar fi sa gasesti unul care are o mica agatatoare la baza, care va tine coperta primei carti din biblioteca fixata.

In situatia in care nu gasesti un asemenea suport, nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece coperta cartii oricaum va sta in linie cu suportul, dar s-ar putea sa cada cand vrei sa scoti o carte din noua ta biblioteca “invizibila”.

Nu ne ramane decat sa iti uram spor la admirat si spor la lecturat!

 

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole