Cum sa-ti faci un spatiu de relaxare in gradina?

Relaxarea este lucrul pe care ni-l dorim cel mai mult la noi acasa, iar daca mai avem si gradina, cu siguranta ca vara vom petrecere foarte mult timp afara. Cand vine vorba de spatii in care sa te relaxezi, chiar la tine in ograda, de la statul intins pe iarba, pana la statul in copaci, nimic nu e prea mult!

Deschide Galeria

Daca esti genul de “gazda perfecta” caruia ii place mereu ca lumea care vine in vizita sa se simta bine si sa aiba numai cuvinte de lauda la adresa modului in care i-ai primit, atunci in mod cert va trebui sa construiesti un spatiu dedicat relaxarii si petrecerii timpului liber la tine in gradina.

Inainte de a apela la tamplari si tapiteri pentru a realiza mobilierul tau de gradina, in care sa petreci timp liber alaturi de prieteni si familie, gandeste-te foarte bine daca nu poti construi chiar tu ceva comod, estetic si ieftin.

Te-ai gandit? Vezi ca te-ai convins ca se poate? Asadar, incearca sa cauti prin garaj sau prin pod mai multi paleti care ti-au ramas de cand depozitai diverse lucruri sau de cand ai transportat mobila pentru casa. Daca nu gasesti astfel de paleti din lemn in casa, intreaba printre prieteni sau printre vecini si vezi daca nu te pot ajuta.

In situatia in care nici prietenii sau vecinii nu te pot ajuta, mergi la un depozit mare sau chiar la un tamplar si vei plati o suma modica pentru acesti paleti de care ai nevoie. Gandeste-te cat de mare vrei sa fie spatiul amenajat la tine in gradina si in functie de acest factor sa stii numarul paletilor de lemn de care vei avea nevoie.

Odata ce ai facut rost de paletii din lemn, gandeste-te ce culoare s-ar potrivi cu zona de relaxare de la tine din curte si poti incepe sa-i vopsesti. Dupa prima zi de vopsit, lasa paletii sa se usuce bine, dupa care mai aplica inca un strat de vopsea pentru a fi sigur ca omogenitatea culorii alese va fi garantata.

Acum ca s-au uscat paletii, nu iti ramane decat sa ii aranjezi dupa bunul plac si sa pui saltele si perne pe ei. In cazul in care vrei ceva mai special, poti comanda si aceste lucruri de la un croitor specializat si vei avea exact modelul dorit, la un pret convenabil.

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole