DIY: proiecte pentru decor cu sticle goale

De fiecare data dupa ce golesti continutul unei sticle, recipientul ramane de cele mai multe la cosul de gunoi sau intr-un caz mai fericit stocat daca te hotarasti sa il mai folosesti in viitorul apropiat. Alege sa refolosesti aceste sticle goale in proiecte DIY pe care apoi sa le integrezi in casa ta.

Deschide Galeria

Cel mai simplu lucru pe care il poti face este sa folosesti sticlele goale ca vaze pentru flori. Infrumuseteaza-le cu banda washi sau aplica un strat de vopsea pe ele si gata. Florile iti vor zambi frumos din noile tale glastre.

Daca ai la indemana mai multe sticle goale de forme diferite, le poti aseza in diferite pozitii pe o anumita suprafata pentru a obtine o decoratiune originala. Daca le vei si colora cu diferite nuante, rezultatul va fi unul si mai placut. Acum le vei putea folosi ca suport de lumanari.

Ai patru sau cinci sticle goale la dispozitie? Iata propunerea pentru urmatorul proiect. Cumpara sfoara de diferite culori, spala sticlele bine, indeparteaza eticheta si apoi incepe sa rulezi de la baza spre gatul sticlei. Iti mai trebuie si lipici pentru ca sfoara sa ramana fixata de sticla. Cand ai ajuns la capat, taie firul si lipeste pentru a finisa noul tau produs obtinut.

Iti place vopseaua de tabla scolara? Si noua. Vopseste sticle goale si daca esti putin talentat, deseneaza ceva mic pe ele sau alege sa scrii un mesaj mic. Daca nu ai la indemana o astfel de vopsea, foloseste una alba si deseneaza apoi cu marker-ul mici desene. 

In functie de preferintele tale, poti alege mai multe culori de vopsea pe care sa le aplici pe sticle. Poti folosi chiar si sclipici pentru efect wow. 

Sursa foto: pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole