Dormitoare romantice in stil country

Dormitoarele sunt spatiile din casa noastra unde petrecem probabil cel mai mult timp, fiind acele incaperi unde dormim, unde ne relaxam sau unde ne punem sa citim cate o carte buna din cand in cand.

Deschide Galeria

Acest spatiu trebuie sa fie ca un adevarat sanctuar, deoarece te intampina exact cum l-ai amenajat si cum l-ai lasat, de fiecare data cand te intorci obosit de la munca sau de la sala de forta. Optiunile pe care le poti alege pentru designului dormitorului tau sunt extrem de variate si tocmai de aceea ar trebui sa stii foarte bine ceea ce iti doresti inainte de a cumpara materialele necesare sau de a angaja o echipa de mesteri.

Dormitoarele sunt de regula amenajate intr-un mod romantic, iar acest lucru se poate realiza in diferite stiluri, unul dintre cele populare fiind stilul country care este tot mai apreciat in lumea designului interior.

Stilul country nu trebuie sa prezinte numai elemente rustice, asa cum probabil isi inchipuie in prima instanta orice persoana, ele putand avea foarte multe piese de mobilier si modele elegante care te vor surprinde in mod placut.

Sursa Foto: www.ideasdecor.net

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole