Dressingul – indispensabil sau nu?

Femeile din toata lumea viseaza sa aiba un dressing asemanator cu cel al vedetelor de peste ocean. Pantofii, rochiile, gentile ar trebui sa aiba fiecare locul lor pentru a rezista cat mai bine trecerii timpului. Cu siguranta, ati obeservat ca, atunci cand hainele nu sunt depozitate in cele mai optime conditii, acestea incep sa se deterioreze.

Deschide Galeria

Daca sunteti in cautarea unui apartament, nu pierdeti din vedere dressingul. Daca la prima vedere, nu pare o incapere indispensabila, veti constata cu stupoade cat de folositoare este. Alegeti o camera mica, dar prevazuta cu dressing decat una mare (care pe moment va incanta), dar unde nu o sa mai aveti loc de numeroasele haine (de, asa sunt femeile).

Dressingul trebuie sa fie amplasat langa dormitor. Trecerea se poate face fie printr-o usa culisanta (mult mai moderna) sau, daca dispuneti de spatiu suficient, printr-un mic hol, ce poate sa faca legatura si cu baia matrimoniala. E important ca cele doua (baia si dressingul) sa nu comunice intre ele. In felul acesta, eviti ca umezeala sau mirosul sa ajunga in haine si sa le distruga. E indicat sa pui si un mic sistem de ventilatie aici.

Cei doi parteneri ar trebui sa aiba fiecare locul lui bine stabilit in dressing pentru a face organizarea cat mai simpla. Stimati domni, sper ca sunteti constienti ca nu dispuneti de jumatate din spatiu, nu? Femeia din viata dumneavoastra are muuuuut mai multe haine, perechi de pantofi pe care trebuie sa ii aranjeze in functie de anotimp/ocazie/preferinte.

Pantofii trebuie intotdeauna sa fie jos, preferabil in cutii. Hainele de pe umerase nu trebuie sa fie foarte inghesuite pentru a nu fi nevoite sa calcati hainele de mai multe ori. Lenjeria intima, sosetele trebuie sa fie puse in sertare separate.

Rolul dressingului este acela de a va ajuta sa va mentineti dormitorul cat mai aerisit fara sa va fie teama ca intr-o noapte sifonierul o sa cada pe dumneavoastra.

 

Sursa foto: Pinterest.com

Te-ar putea interesa

Cele mai citite articole